Kirsten, mor til 2, fortæller om hendes oplevelse med STRAKSSALG.DK.

Til at starte med, satte jeg selv stolene til salg…
Jeg ville gerne sælge familiens 4 stole, da jeg syntes det var tid til lidt fornyelse, og ville gerne købe nogle nye stole. Jeg var ikke helt sikker på hvad stolene var værd. Jeg kiggede på nogle forskellige sider på nettet. På DBA stod nogle af stolene til 3.000 kr. stykket, og et andet sted stod de til 2.500 kr. stykket. Men det var lidt svært at bedømme hvad jeg skulle sælge mine for – der skal jo tages højde for stand, samt at jeg ikke ville sælge en ad gangen med 4 samlet.

Jeg lagde dem op på nettet til 10.000 kr. Efter jeg lagde dem op på nettet, gik der en uge uden at der var nogen som kontaktede mig. Jeg tænkte at det måske var meget normalt, men var ikke helt sikker – Det kunne være jeg havde lagt dem op for dyrt. Efter en uge rettede jeg derfor prisen til lidt mindre, bare 500 kr. mindre for at se om det gav ekstra interesse. Det hjalp en smule, og efter 2 uger mere var der flere henvendelser.

En af de ting som var svært, var at få enderne til at mødes med de potentielle kunder. De var interesseret, men ville selvfølgelig gerne se stolene fysisk. Så at koordinere med flere potentielle købere og få deres skema til at passe med vores families var ikke det nemmeste.

Så der stod jeg, efter 1 måned havde jeg stadig ikke fået solgt stolene.

Da der var gået omkring 4 uger havde vi haft 2 potentielle købere forbi at kigge på stolene. Den ene, han ville gerne købe stolene, men kun med betragteligt nedslag i prisen hvilket jeg ikke gik med til… jeg fandt det irriterende at han havde givet udtryk for at være interesseret, men da det kom til stykket, ville han gerne prutte om prisen. Den anden, hun syntes ikke at farven passede alligevel – det var fair nok, og jeg forstod hende godt – jeg går selv meget op i at møblerne i min stue passer rigtig godt sammen. Så der stod jeg, efter 1 måned havde jeg stadig ikke fået solgt stolene. Jeg ville gerne have dem solgt før jeg købte nogle nye.

Der må være en nemmere måde… Jeg tænkte, ”det er da utrolig meget bøvl for at sælge 4 stole”. Jeg overvejede derfor at sænke prisen betydeligt for at komme af med dem og komme videre.

Men i stedet faldt jeg over STRAKSSALG.DK. Jeg syntes det lød som et godt koncept; jeg kunne sælge stolene til dem, og de ville så stå for videresalget. Jeg kontaktede dem online, og siden de havde godt kendskab med Wegner Y stole aftalte vi at jeg kunne komme ned i butikken med dem. Det var super nemt; de gennemgik stolene og gav mig en vurdering på 11.000 kr. for de 4 stole. Til vurderingen, gjorde mig blandt andet opmærksom på, at de tog højde for hvor i landet andre lignende designer stole var tilgængelige, hvilket jeg ikke selv havde tænkt over.

Det var en ret lækker følelse af at jeg ikke længere stod for salget – meget befriende at det var ude af verden.

Jeg efterlod de 4 stole til dem i butikken, og jeg så allerede efter 1 time at udbetalingen på 5.500 kroner var gået ind på min konto. Det var en ret lækker følelse af at jeg ikke længere stod for salget – meget befriende at det var ude af verden. Da der var gået et par dage, sendte de mig en besked om at de havde lagt stolene op på et par forskellige handelssider.

Jeg tjekkede selv annoncen på DBA.dk og kunne se de havde lagt stolene op. Det slog mig hvor god en tekst de havde skrevet, samt taget nogle rigtig gode og detaljeret billeder af stolene.

Efter 2 uger gav de mig en opdatering på hvordan det gik fremad med salget; med detaljer om henvendelser samt bud der var kommet. Da der var gået 3 uger, kontaktede de mig igen, og sagde at de havde fået solgt stolene. De havde solgt stolene til 2 forskellige købere, først solgt 2 stole og derefter de resterende 2. På den måde var de mere fleksible end jeg selv var – jeg ønskede jo kun at sælge alle 4 stole på en gang.

Stolene endte med at blive solgt til en samlet pris på 11.900 kr. Så jeg fik udbetalt 4.480 kr. i anden omgang som restbeløb, som også gik direkte ind på min bankkonto. Samlet fik jeg 9.980 kr. for stolene. Det var super lækkert – jeg endte med at få ligeså mange penge som hvis jeg selv solgte stolene, men uden alt det der bøvl.

Det var super lækkert – jeg endte med at få ligeså mange penge som hvis jeg selv solgte stolene, men uden alt det der bøvl.
SÆLG NU