MARK KØBER SIT ROLEX AF STRAKSSALG

Jeg har rigtig længe gerne ville have et Rolex ur, jeg syntes de er vildt flotte og så er det super blæret at have et Rolex. Nu holder Rolex ure sin stand rigtig godt, så jeg ville helst købe et brugt – de penge kan man ligeså godt spare.

Iså jeg ville helst købe et brugt – de penge kan man ligeså godt spare.


Jeg syntes dog det er problematisk at købe brugt fra en private person, man har ikke rigtig nogen sikkerhed. Der er risiko for at uret ikke er ægte, der er risiko for at der er noget der er galt med det – man kender jo ikke den person man handler med, og man ved ikke hvordan den tidligere ejer har behandlet det. Og i tilfælde af at der er noget galt, så kan man ikke rigtig gøre noget og man har ikke noget sted at gå hen og klage.

Jeg syntes dog det er problematisk at købe brugt fra en private person, man har ikke rigtig nogen sikkerhed.


Så vil jeg hellere købe brugt gennem en virksomhed – hellere betale en smule mere og så få den sikkerhed. Jeg var inde og kigge på dba.dk, de har ret mange Rolex ure. Her faldt jeg over en announce fra STRAKSSALG.DK, på et Rolex Submariner. Det var sat til salg til 51.000 kr. Jeg fandt et tilsvarende ur som blev solgt af en private person som kostede 45.000 kr. Jeg ville gerne betale de ekstra 10-15% for at handle med en virksomhed. De havde taget flere meget detaljeret billeder at uret. Jeg kontaktede strakssalg.dk og var inde i butikken for at se uret. Det hele var som det skulle være og jeg købte det. Super tilfreds med uret, og så har jeg 2 års reklamationsret med i købet… det er det værd når man har med så værdifuld et ur at gøre.

Så vil jeg hellere købe brugt gennem en virksomhed – hellere betale en smule mere og så få den sikkerhed.
SÆLG NU