HISTORIE 2: PETER, SOLGTE SIN PINARELLO RACER CYKEL MED STRAKSSALG

Min bil var gået i stykker og jeg skulle have den repareret. Det ville koste ca. 30.000 kr. for reparationen. Jeg havde selv nogle af pengene men ikke dem alle sammen, og havde derfor brug for ca. 7.000 kr. Jeg skulle bruge penge med det samme da jeg bruger min bil til at komme til og fra arbejde.

Jeg overvejede at tage et lån for at få råd til reparationen – det virkede lidt som den eneste løsning. Jeg hørte hurtigt min bank hvilke muligheder jeg havde, men det virkede lidt dyrt og besværligt – med oprettelsesgebyr og så videre. Et kviklån var selvfølgelig også en mulighed, jeg syntes bare de er enormt dyre.

Problemet var bare, at det er ret usikkert hvornår cyklen bliver solgt, og jeg skulle bruge pengene med det samme.


Min kone foreslog i stedet, at jeg solgte min racercykel. Det gav egentlig ret god mening, den var relativ ny men jeg fik den ikke rigtig brugt. Jeg kiggede online på et par brugt handel sider. Lignede cykler lå til en pris mellem 12-15.000 kr., så hvis jeg fik solgt cyklen, ville det give mig de penge jeg havde brug for. Problemet var bare, at det er ret usikkert hvornår cyklen bliver solgt, og jeg skulle bruge pengene med det samme. Det er ikke bare sådan lige at sælge en dyr cykel – på brugt handel sider kunne jeg se at de fleste dyre cykler have været til salg i mere end 1 måned. Jeg havde ikke mulighed for at vente så længe.

Det var super fedt de var fleksible med udbetalingen, og tilpassede den til mine behov.


Jeg faldt over siden STRAKKSALG.DK, som tilbød at udbetale penge med det samme for værdigenstande. Jeg ringede til dem og forklarede min situation. Vi aftalte at jeg kom ind i deres butik for at de kunne se cyklen. Efter en kort gennemgang gik de med at købe den af mig. Grundet min situation gik de med til at udbetale 7.000 kr. for cyklen, som var lidt mere end 50% af vurdering som de satte til 13.000 kr. Det var super fedt de var fleksible med udbetalingen, og tilpassede den til mine behov. Kort efter jeg havde afleveret cyklen i butikken, stod pengene på min konto.

Kort efter jeg havde afleveret cyklen i butikken, stod pengene på min konto.


Som jeg havde forventet, så tog det lidt tid at få solgt cyklen. STRAKKSALG.DK holdte mig opdateret løbende på salget, og efter 1.5 måned havde de fået den solgt til 13.500 kr. Jeg fik derfor udbetalt 4.550 kr. i restbeløb, så samlet set havde jeg fået 11.550 kr. Det er nok lidt mindre end hvad jeg kunne havde fået hvis jeg selv havde stået for salget og var villig til at vente – men det kunne jeg ikke. Jeg fik penge med det samme, som hjalp mig med at løse problemet med min bil.

Jeg fik penge med det samme, som hjalp mig med at løse problemet med min bil.
SÆLG NU