TINA & MADS, SÆLGER DERES SORTE BØRGE MOGENSEN SOFA MED STRAKSSALG

Vi skulle flytte til en ny lejlighed inde i København. Hidtil havde vi boet i et hus sammen i Hillerød, men havde taget beslutningen om at flytte til København. Parret havde en Børge Mogensen sofa, det var en 3 personers i sort læder. Vores nye lejlighed i København var en smule mindre end den i Hillerød, så sofaen var for stor.


på den ene side var vi nødt til at flytte sofaen ud af den gamle lejlighed, men på den anden side kunne sofaen ikke komme med over i den nye lejlighed.


Vi havde planer om at sætte sofaen til salg, men problemet var jo at vi skulle flytte – på den ene side var vi nødt til at flytte sofaen ud af den gamle lejlighed, men på den anden side kunne sofaen ikke komme med over i den nye lejlighed. Så sofaen skulle sælges med det samme. Børge Mogensen er jo et kendt og godt sofa design, men det tager nemt lidt tid at få ting solgt. Vi overvejede at bruge pelican self storage, hvor man kan købe opbevaring. Mads og jeg var dog enige om at det var fjollet at bruge flere hundrede kroner om måneden på at opbevare noget som vi skulle sælge, herudover ville det også være besværligt at vise sofaen frem til potentielle købere.

Vi fandt STRAKKSALG.DK som lovede at købe ting med det samme. Vi syntes godt om konceptet – særligt syntes vi det var attraktivt at de udbetaler halvdelen af beløbet med det samme, og tager kommission af restbeløbet. På den måde må man jo sige at de har incitament til at få den bedste salgspris.


Da vi skulle flytte, afleverede vi sofaen hos dem og fik udbetalt 9.000 kr. med det samme.


Vi ansøgte online og de vendte hurtigt tilbage med et tilbud. De vurderede vores sofa til 18.000 kr. efter de havde været ude og kigge på den. Da vi skulle flytte, afleverede vi sofaen hos dem og fik udbetalt 9.000 kr. med det samme. Med strakssalg kom vi af med sofaen, vi skulle ikke tænke på opbevaringen, og vi kunne koncentrere os om at indrette vores nye lejlighed i stedet for at sælge vores sofa. Det var da også lækkert med et hurtigt indskud af penge som hjalp til med lejlighedens indretnings-budget. Det tog 2 måneder at få sofaen solgt, jeg ringede til dem et par gange undervejs og blev opdateret med hvordan det gik. Den endelige salgspris blev 21.500 kr., så vi endte med at få 17.750 kr. for sofaen. Super godt koncept som passede perfekt til vores situation – det vil vi uden tvivl bruge igen.


Super godt koncept som passede perfekt til vores flytte situation – det vil vi uden tvivl bruge igen.
SÆLG NU