Sælg din cykel

Skal det være nemt?

Hvis du står og ønsker et nemt og hurtigt salg, så kan vi hjælpe.

Det foregår på følgende måde:

1) Du udfylder en ansøgning på vores hjemmeside.
2) Vi laver en vurdering af din cykel og tilbyder dig en udbetaling på din cykel.
3) Du afleverer cyklen i vores butik og får udbetalingen med det samme.

Vi udbetaler som tommelfingerregel omkring 50-70% af det vi mener din cykel er værd. Du får altså ikke hele din cykels værdi udbetalt, men til gengæld slipper du for alt besværet med et salg.

Sælg din el-cykel

Har du en el-cykel, så køber vi den gerne.

El-cykler har de seneste år oplevet større og større interesse. De giver flere muligheden for bekvemt at cykle, og gør det hurtigere at komme fra A til B. Derfor har mange producenter de seneste år også fokuseret mere på at lave el-cykler hvilket afspejles i hvor mange der bliver solgt i Danmark.

El-cykler koster betydeligt mere fra ny, hvilket også afspejles i hvor meget de er værd som brugt.

Hvilke slags cykler kan du sælge?

Du kan sælge alle slags cykler til os, alt fra racercykler, el-cykler, ladcykler, mountainbikes og by cykler. Det vigtige er ikke typen men værdien af cyklen.

Sæt selv din cykel til salg – 5 gode råd til at få den solgt

I stedet for at sælge din cykel til STRAKSSALG, kan du også selv sælge den. Hvis du sælger den selv, får du oftest flere penge i hænderne i sidste ende, men du skal dog være parat til at vente på den rigtige køber.

Her er nogle gode råd til at få din cykel solgt:

1) Gør cyklen ren, så den fremstår bedst muligt
2) Tag nogle gode billeder af din cykel – gerne en kombination af hvor man kan se hele cyklen, samt nogle billeder tæt på af de enkelte vigtige dele.
3) Hvis der er nogle ridser eller skader, så tag billeder af det og beskriv dem i din annonce – ellers ender du blot med at en potentiel køber springer fra når de ser cyklen.
4) Henvis til nypris for cyklen og hvor gammel den er – så er det nemmere for potentielle købere at vurdere hvor god en handel de gør
5) Sæt en realistisk salgspris og vær parat til at give lidt handelsrabat. Prisen skal vække interesse så må ikke være for høj. Herudover så forventer folk som køber brugt altid lidt afslag på prisen, så hav det i tankerne.

Sæt selv din cykel til salg – hvorhenne?

DBA:

Den Blå Avis er det mest kendte og største brugt marked i Danmark. Dog skal man betale for at lægge sin cykel op hvis du sætter en pris på over 5000 kr.

Facebook:

På Facebook findes der mange grupper for salg og køb. Her kan man lægge en annoncer op, og folk kan skrive hvis de er interesseret.

Forhandlere:

Mange cykelforhandlere i København køber og sælger også brugte cykler. En cykelforhandler har rigtig god forstand på cykler og kan derfor hurtigt bedømme standen og hvad de vil give for din cykel

Dog lever en cykelforhandler også af at sælge cykler, så prisen de er villige til at give for en brugt cykel, er meget lav. Det skyldes blandt andet, at når du køber en ny cykel køber du den til fuld pris, men en forhandler køber nye cykler til væsentlig lavere priser. Forhandleren sammenligner derfor ikke blot med brugt markedet, men også med hvad han vil kunne indkøbe nye cykler for.

Ansøgningsformular


  • Slip fil her eller

    Tilladte filtyper: jpeg, jpg, pdf, png.