Vi køber dine tasker i dag - Få et uforpligtende tilbud

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

Flere 100 personer har solgt deres tasker til os

“Fantastisk service!”

Ida A.

Sælg Bottega Veneta

Har du en eller flere Bottega Veneta-tasker liggende i skabet, du ikke selv bruger mere? Hvad enten du gerne vil have byttet lidt ud i din garderobe, du har lyst til at få en ny taske, eller du har brug for penge lige nu og her, kan der være gode penge i at sælge tasken videre. 

Brugtmarkedet er populært som aldrig før, og det er sund fornuft for både miljøet og din pengepung at sælge ud af de ting, du ikke selv har glæde af mere. Ligger du inde med tasker og andre ting af god kvalitet, er der med garanti andre, der kan få glæde af dine ting. 

Måske er du i tvivl om, hvilken pris du kan tage for din brugte taske? Eller måske er det helt nyt for dig at sælge ud af dine ting? Uanset hvad er der en lang række af fordele ved at sælge til en autoriseret forhandler som os hos STRAKSSALG.dk.

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg Nu

Sådan Fungerer Det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Hvad får du ud af at sælge Bottega Veneta-tasker til os?

 • Du får solgt din Bottega Veneta-taske med det samme
 • Du sparer tid og energi
 • Du får dine penge med det samme
 • Du handler med en autoriseret forhandler

 

Kom hurtigt af med din Bottega Veneta-taske

Èn ting er sikkert, når du handler med os. Du får en hurtig ekspedition, og du skal ikke vente flere dage på at få svar på, om vi vil handle med dig eller ej. Det foregår på den måde, at du udfylder en ansøgning fra din telefon eller din computer, hvori du beskriver den Bottega Veneta-taske, du gerne vil sælge til os, og vedhæfter et billede. Derefter får du hurtigt svar fra os med den pris, vi vil tilbyde dig for din Bottega Veneta-taske.

Det er herefter op til dig at vurdere, om du vil slå til. Vælger du at takke ja, sender vi pengene til dig med det samme, når du har afleveret din taske til os, og tasken er blevet verificeret. Du kan sende den afsted til os med posten, eller du kan aflevere den i vores butik. Nemmere blive det ikke at sælge dine brugte tasker eller andre ting. 

 

Slip for alt besværet med at sælge din Bottega Veneta-taske

Du slipper for en masse besvær, hvis du sælger dine brugte tasker til os. Èn ting er at skulle oprette en annonce på Trendsales eller andre lignende sider med en god, fængende annoncetekst og få taget nogle gode, retvisende billeder, du kan uploade. Noget helt andet er at skulle besvare forskellige henvendelser med diverse spørgsmål og skambud. Henvendelser som i langt de fleste tilfælde ikke fører til et salg. 

Sælger du din Bottega Veneta-taske til os, tager vi os af alt besværet. Du får hurtigt og nemt solgt din taske, og pengene fører vi over til dig med det samme. Fra du har taget beslutningen om at sælge din taske, til købet er gennemført, går der i mange tilfælde kun få timer, hvis du handler med os. 

 

Sælg Bottega Veneta-tasker og få pengene med det samme

Når du handler med os, kan du være sikker på, at du får dine penge med det samme. Vi overfører altid penge til dig eller betaler kontant, når du har indleveret din Bottega Veneta-taske til os, og en af vores eksperter har verificeret din taske. Pengene ryger direkte ind på din konto, og står du og mangler penge, kan du altså gøre en enorm hurtig handel hos os – frem for at skulle vente på, at en potentiel køber bider på din annonce. 

 

Du kan være sikker på ikke at blive snydt

Efter brugtmarkedet har oplevet en så stor fremgang, er der dukket flere og flere svindlere op. Folk, der udgiver sig for at være købere, der er interesserede i at købe din taske eller andet, kan i princippet være fupmagere, der ikke har tænkt sig at betale.

Selvom langt de fleste du vil komme i kontakt med, når du har oprettet en annonce på Den Blå Avis, Reshopper eller andet, er helt almindelige redelige og ærlige mennesker, så findes der altså også svindlere derude. Og de kan være enormt svære at gennemskue, da de bruger nogle meget effektive og udspekulerede metoder. 

Sælger du din Bottega Veneta-taske til os, handler du med en autoriseret forhandler. Det er din garanti for, at du ikke bliver snydt, og at du kan være helt sikker på at modtage pengene for din brugte taske. 

 

Hvad kan du få for en brugt Bottega Veneta-taske?

Det er en meget individuel sag. Det afhænger ikke alene af, hvilken taske du gerne vil sælge, men også af hvilken stand, den er i. Hos STRAKSSALG.dk køber vi ikke slidte tasker, der ikke tager sig godt ud, og vi betaler heller ikke den pris, du selv måtte betale, da du købte din taske fra ny. 

For at svare dig på, hvad vi vil betale for din Bottega Veneta-taske, bliver du nødt til at udfylde en ansøgning inde på vores forside. På den måde kan vi få mere at vide om din taske og se et eller flere billeder af den. Derefter kan vi komme med en eksakt pris på, hvad du kan sælge din taske til, hvis du vil handle med os.  

 

Sælg Bottega Veneta og andre kvalitetstasker til os

Du kan ikke alene sælge tasker til os, hvis du har nogle af mærket Bottega Veneta liggende. Vi forhandler mange forskellige kvalitetstasker, og du finder også mærker som Louis Vitton, Chanel og Burberry i vores sortiment. Vi sælger udelukkende kvalitetsvarer, som er i rigtig god stand, og du finder lidt af hvert hos os. 

Er du selv på udkig efter en ny lækker taske? Så tag kontakt til os. Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale samme høje pris, som hvis du køber en fra ny. Takket være den stigende popularitet, som brugtmarkedet oplever, er designertasker blevet nemmere for alle at komme i nærheden af. Også dem, der ikke kan tillade sig at spendere mange tusinder kroner for en ny luksustaske.