Vi køber dit ur i dag -
Få et uforpligtende tilbud

1 Information om ur
2 Kontaktoplysninger
 • HURTIGT

  • Du får et tilbud fra os
  • Du modtager pengene samme dag
  • Mulighed for udbetaling i kontanter
 • KAN VÆRE TIDSKRÆVENDE AT FINDE FINDE RETTE KØBER

  • Fra 10 % i kommission
  • Mindstepris aftales i fællesskab
  • Få op til 50 % af værdien udbetalt med det samme
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

Sælg dit ur

HURTIG PROCES & PENGENE I HÅNDEN

Hos os er service i højsædet. Vi kan tilbyde at købe dit luksus ur i et direkte salg eller landets bedste kommission aftale, hvor vi både kan tilbyde en lav % og kan udbetale op til 50% med det samme, og du får det resterende når det er solgt. Derudover sætter vi sammen en mindstepris på uret. Vi har også mulighed for at hente uret hos dig eller du kan komme ind til vores butik i København K eller Århus. Bliver dit ur godkendt til handel, har du pengene på din konto inden vi forlader hinanden.

Vi tilbyder en gratis vurdering af uret ved at sende nogle billeder i vores ansøgning.

UR I KOMMISSION? – Få udbetalt 50% med det samme

Ønsker du maksimal udbytte for dit ur. Kan kommissionssalg af dit ur være løsningen. Vi tilbyder ned til 10% i kommissionaftaler og du samtidig kan få udbetalt op til 50% af uret værdi med det samme. Måtte uret mod forventning ikke være solgt indenfor den aftalte periode returnerer vi det til dig med forsikret fragt på vor regning!

HVOFOR STRAKSSALG?

Hos STRAKSSALG.dk har vi gjort det nemt for dig at sælge dit ur. Du sælger blot dit ur til os, og så står vi for at sælge det igen. Vi har eksperter tilknyttet, der har den nødvendige erfaring for at prissætte dit ur, og du skal derfor hverken tænke på at finde købere, skrive en annonce, eller afgøre, hvorvidt det er sikkert at sælge dit ur til en anden privatperson. 

100+ personer har solgt deres ur til os

“Fantastisk service!”

Ida A.

Sådan fungerer det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • sell_watch
  3

  Vi sælger uret for dig

 • receive_money
  4

  Modtag pengene

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg nu
aenean

Vi har gjort det nemt for dig at sælge dit ur

At sælge dit ur til os er både hurtigt, nemt og sikkert. Vi sørger for, at uret får en professionel vurdering, så uret prissættes korrekt. Uanset om du har et stort kendskab til ure eller ej, kan det være en udfordring at prissætte et ur, da udbud og efterspørgsel kan svinge. 

Det kræver tid og viden at kunne sætte sig ind i efterspørgsel og samtidig have et indblik i og viden om, hvor lang tid et ur vil tage at sælge – og det er her, vores eksperter kommer ind i billedet. De har nemlig prøvet det mange gange før, så de kender branchen ud og ind. 

Sælger du dit ur til os, er det ikke noget, du skal tænke på. Vi står for det hele, og vores eksperter prissætter uret, så du får en fair pris. På den måde skal du ikke selv bruge tid og energi på at finde den rette pris, opsætte annoncer eller have kontakt med hverken seriøse eller useriøse købere.

 

Du kan føle dig tryg, når du sælger dit ur til os

Når du som privatperson skal sælge et dyrt ur, såsom et Rolex, til en anden privatperson, kan det være noget nær umuligt at vide, om du kan stole på, at den anden person vil indgå i en fair handel. 

Vi hører mange historier om mennesker, som er blevet snydt eller i værste fald har fået stjålet deres ur, når de mødes med en anden privat. Når du handler med en anden privat på internettet, er det aldrig til at vide, hvem det er, du rent faktisk handler med. 

Den utryghed kan du helt undgå, når du handler med os. Vi er en autoriseret forhandler med fysisk butik, så du kan føle dig helt tryg, når du sælger dit dyre ur til os.

ipsum
odio

Sådan foregår det, når du sælger dit ur til os

Når du skal sælge et dyrt ur, er der mange overvejelser, du skal gøre sig. Du skal undersøge urets stand, størrelse, eventuelt tilbehør (boks og/eller papirer), smag, design, salgskanal, annoncetekst, salgspris og så videre. Derudover kan salgsprocessen af et dyrt ur nemt trække i langdrag.

Det er alt sammen noget, du undgår, når du sælger dit ur til os. Vi sørger for det hele, så du får en sikker, hurtig handel og en fair pris. Når du sælger dit ur til os, er processen meget enkel, og det behøver ikke at tage meget mere end et par minutter at udfylde og indsende en ansøgning.

Så nemt er det at sælge dit ur til STRAKSSALG.dk:

 1. Det første, du skal gøre, er at udfylde vores online ansøgning. Her skal du blot beskrive dit ur samt vedhæfte billeder.
 2. Herefter vender vi hurtigt tilbage til dig med et tilbud. Det gør vi senest inden for 24 timer, men som oftest langt hurtigere. 
 3. Det er op til dig, om du vil takke ja til vores tilbud – det er nemlig helt uforpligtende. 
 4. Takker du ja til tilbuddet, er næste skridt, at du skal sende uret til os. Du kan også selv aflevere det i vores butik i København. 
 5. Når vi modtager dit ur, udbetaler vi pengene – det tager kun et par minutter, og så har du pengene i hånden. Er dit ur i den dyre ende af prisskalaen, skal uret verificeres. Når uret er verificeret, udbetales pengene. Det gøres samme dag, som vi modtager det. 

Har du spørgsmål til, hvordan det hele foregår? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til særlige urmodeller eller lignende – men husk, det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du er ikke forpligtet til at sige ja tak til vores tilbud.

Så ligger du inde med din farfars gamle ur, som du er nysgerrig på værdien af, hvis du skulle sælge det? Så er du altid velkommen til at sende en ansøgning. 

 

Fordelene ved at sælge dit brugte ur til STRAKSSALG.dk:

 • Du er sikker på at få en fair pris på dit ur.
 • Vi giver dig en professionel vurdering af dit ur.
 • Du skal ikke vente på, at den rigtige køber dukker op.
 • Vi er en autoriseret forhandler, så du kan føle dig tryg og sikker, når du sælger til os.
 • Du får dit ur solgt nemt og hurtigt, så du kan bruge pengene på at fornye samlingen eller noget helt andet.
 • Du får dine penge med det samme.
 • Du slipper for besværet ved selv at stå for salget af dit ur.

Der er mange fordele ved at lade os stå for salget af dit dyre ur. At sælge et dyrt ur er en hel videnskab og verden for sig, og det ved du, hvis du førhen selv har stået for salg af et dyrt ur. Det kan nemlig være en udfordring for selv den gæveste ur-ekspert, da det kræver tid, energi og professionel viden og indsigt. 

 

Det kan være svært at finde en køber til et dyrt ur

Når du skal sælge et ur, der er i den dyre ende af prisskalaen, kan du risikere at komme til at vente lang tid på at finde den rette køber, da det ofte vil være en samler eller en, der er på udkig efter et meget specifikt ur. Det kan være problematisk, hvis du skal bruge pengene med det samme, og måske tanken om det kan afholde dig fra overhovedet at sætte dit ur til salg?

Det slipper du helt for ved STRAKSSALG.dk. Vi køber dit ur, som det er, og du får pengene i hånden med det samme. På den måde skal du ikke gå i flere måneder og vente på, at der dukker en køber op, for derefter at indlede en dialog om et eventuelt salg. Når du sælger dit ur til os, står vi i stedet for at finde den rette køber, så du kan bruge tiden på vigtigere ting. 

 

Hvor meget er dit ur værd? 

Når du har et ur af ældre dato, kan det være svært at vurdere værdien. Der er nemlig mange ting, der skal tages med i den samlede vurdering, og selvom nogle ure, såsom Omega eller Rolex, kan være dyrere end andre mærker, kan prisen på et Rolex svinge en hel del. 

Nogle af de faktorer, der spiller ind på værdien af et vintage ur:

 • Har uret komplekse funktioner såsom evighedskalender, stopur eller kronograf?
 • Er uret automatisk eller Quartz? 
 • Har uret andre særlige egenskaber – er det et dykkerur, kompasur, pilotur, smykkeur, sportsur eller andet?
 • Er ur og urrem helt original, eller er der foretaget udskiftning af urrem eller nogle af urets dele?
 • Er der tale om en speciel model eller et begrænset oplag?
 • Er netop dit ur en særlig eftertragtet vintage-model såsom Tag Heuer Autavia, eller er der andet, der gør netop dit ur til noget særligt?

Herudover vil sådan noget som stand også have en stor indflydelse, og det kan også gøre en stor forskel for prissættelsen, hvorvidt der til uret stadig følger original æske og papirer, der bekræfter dets ægthed, købstidspunkt og så videre. 

Nogle modeller og mærker holder værdi bedre end andre, og særligt disse modeller er der næsten altid stor efterspørgsel på:

 • Rolex
 • Omega
 • Breitling
 • Tag Heuer
 • IWC
 • Panerai
 • Tudor
 • Hublot

Desuden er det oftest automatiske ure, der er størst efterspørgsel på, men du er også altid velkommen til at sende en ansøgning med dit batteridrevne Quartz ur. 

 

Et ur er en investering – hvis du passer ordentligt på det

Nogle ure holder værdien bedre end andre. Når vi vurderer et ur, er der mange ting, vi tager med i vores overvejelser, og det tæller alt fra mærke og model til stand og efterspørgsel – for blot at nævne nogle få. 

Investerer du i det rigtige ur, kan det være en investering, da nogle særlige ure stiger i værdi. Men det er selvsagt, at et ur i god stand vil have en højere værdi end et ur i knap så god stand. Derfor er det helt essentielt i vores vurdering, hvor god stand uret er i. Der er få tilfælde, hvor et ur af ringere stand kan være mange penge værd – men det vil være nogle helt specifikke modeller, der er tale om. 

Hvis du gerne vil bruge et vintage ur som en investering, skal du derfor sørge for at passe godt på det og vedligeholde det korrekt. 

 

Sådan vedligeholder du et dyrt ur:

 • Har dit vintageur patinering i form af små olieudtræk på skiver eller ridser på urkassen? Så skal du ikke få det renset eller poleret, da det vil fjerne det beskyttende lag, der er på uret. Lad i stedet en professionel om at rense uret nænsomt for støvpartikler. 
 • Pas på med polering af urkassen. Hver gang du polerer, fjerner du en anelse af metallet, og det kan i sidste ende resultere i, at urets horn poleres skæve. Så hvis du gør dig forhåbninger om en dag at sælge uret videre, skal du så vidt muligt afholde dig fra at pudse uret. 
 • Et nyt ur er ligesom en ny bil – engang imellem skal det til serviceeftersyn. Hver fjerde eller femte år bør du derfor få tjekket dit ur (mekanisk ur med automatisk urværk). Sørg for at finde en urmager, der har evnerne i orden. Ved et eftersyn skiftes pakninger, og værket bliver renset og smurt. Får du ikke foretaget disse eftersyn, vil uret på sigt begynde at gå upræcist og måske gå helt i stå. 
 • Et vintageur skal behandles lidt anderledes, men dette skal du under alle omstændigheder behandle med omhu og forsigtighed. Her er tommelfingerreglen, at hvis dit ur begynder enten at tabe eller vinde tid, så er det tid til at få det renset. Lad være med at rense det unødigt, og sørg for at få en fagmand til at gøre det. 

Det er altid bedst at lade en autoriseret urmager stå for service af dit ur. På den måde sikrer du bedst muligt, at uret bevarer sin værdi. 

Det kan derudover være en god idé at tage uret til service, før du indsender en ansøgning om salg her hos os – det kan nemlig have indflydelse på den pris, vi giver dig for dit ur. 

 

Urets stand: Hvad har indflydelse på prisen af et ur?

Urets stand har stor indflydelse på, hvad et dyrt ur kan sælges for – her kan små detaljer nemlig være afgørende for, hvad en eventuelt køber er villig til at betale. Findes der et andet ur på markedet af samme model, som er helt fejlfrit, vil en køber oftest vælge at investere i det ur – også selvom prisen måske er en helt anden. 

 

Gør det noget, at der er ridser i uret?

Når et ur bliver brugt, vil der unægteligt opstå ridser på urkassen og/eller remmen. Det kan næsten ikke undgåes, hvis uret er blevet brugt på et tidspunkt. Men i urverdenen er der forskel på ridser, og de ridser, der kommer ved naturlig brug, inddeles i forskellige kategorier. 

Hairlines:

Hairlines er mikroskopiske ridser, som ikke kan undgås ved selv forsigtig brug. Hairlines er så små, at du ikke kan se dem med det blotte øje. Sidder du eksempelvis ved computeren med en mus, vil der efter kort tid være masser af hairlines på dit ur grundet friktionen med bordet. 

Ridser

Ridser er større en hairlines, og dem kan du både mærke og se. Dybe ridser kan opstå, hvis uret er blevet slået mod noget. Både ridser og hairlines kan dog fjernes ved polering, men det er en vurderingssag, hvorvidt man mener, at ridserne eller polering er det, der får værdien til at dale mest. Men lad endelig være med selv at forsøge at polere dit ur – det skal foregå gennem en professionel urmager, der kan sit kram. 

Hakker

Hakker i urkasse eller lænke er noget af det, der kan tælle ned på værdien af et ur. Er der hakker i dit ur, skal der derfor også voldsommere metoder i brug. Nogle hakker kan poleres væk, mens andre kræver en svejsning – det kommer i sidste ende an på, hvilken stand uret er i. Ved hakker i kasse eller lænke skal der en specialistvurdering til, så du kan bevare urets værdi mest muligt. 

 

Der vil være forskel på, hvor modtagelig et ur er for ridser og hairlines. Det kommer an på modellen, og hvor Rolex’ jubilee-lænke ofte vil fremstå ny i længere tid, er det en anden sag med eksempelvis et Oyster. 

 

Vi tilbyder en hurtig og sikker salgsproces af dit automatiske ur

Når du vælger at sælge dit ur til os, kan du være sikker på to ting:

 1. Vi tilbyder en hurtig handel.
 2. Du kan føle dig helt sikker, da vi er en autoriseret forhandler.

Vi har stor og bred erfaring med salg af ure, og du kan derfor føle dig helt tryg, når du handler med os – og baseret på din beskrivelse og de billeder, du har vedhæftet, giver vi dig et foreløbigt tilbud. 

Så får du ikke solgt dit ur, fordi det er for besværligt eller tidskrævende, kan vi sørge for det hele. Det eneste, du skal gøre, er at indsende en ansøgning og sige ja tak til vores tilbud. Herefter sender du uret, og når vi modtager det, får du pengene direkte i hånden. Det er nemt, bekvemt og sikkert.