Vi køber din Macbook i dag!

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

100+ personer har solgt deres computere til os

“Fantastisk service!”

Ida A.

Sælg Macbook

Har du en brugt iMac, MacBook Air eller MacBook Pro liggende på hylden derhjemme, du ikke længere får brugt eller har samme glæde af? Så er det en god idé at sælge den videre. Der er ingen grund til at lade den ligge og samle støv, når du i stedet kan få penge til at købe en helt ny eller købe noget andet, du lige står og mangler.

 

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg nu

Sådan fungerer det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Vi gør dit elektroniksalg nemt 

Det er mere populært end nogensinde før at sælge brugt elektronik. God elektronik, som eksempelvis en MacBook, har nemlig stadig en høj værdi, selvom det er et par år siden, du selv købte den. Hvorfor så ikke få lidt ekstra penge på kontoen for din brugte MacBook, der ellers bare ligger og bliver forældet? 

Desværre synes mange, at det er både besværligt og tidskrævende at sælge varer online – men det besvær slipper du for her hos STRAKSSALG.dk. Vi gør dit salg helt enkelt og ligetil. 

 

Hvorfor sælge din MacBook gennem STRAKSSALG.dk?

Når du sælger din MacBook gennem os, foregår det hele nemt og bekvemt. Du vil ikke støde på de problematikker, som du måske tidligere har været ude for på diverse salgssider online. 

Hvis du selv sætter din brugte MacBook til salg, kan det for eksempel være svært for dig at vurdere, hvilken pris du kan forlange for den. Du kigger derfor på andre lignende annoncer for at få en idé om, hvilken pris du skal sætte din MacBook til salg for. Men ved de andre sælgere på siden overhovedet, hvad den rigtige pris skal være? Tænk, hvis du ender med at sælge din MacBook til en pris, som er langt under det, du ellers kunne have fået for den? 

Den slags bekymringer slipper du for, hvis du i stedet benytter STRAKSSALG.dk. Vi har et dybdegående kendskab til, hvad markedspriserne ligger på, og vi tilbyder dig derfor altid en fair og rimelig pris for din brugte MacBook. 

 

Sådan ansøger du 

Det er både simpelt og tidsbesparende, når du skal sælge din brugte MacBook til os. Du skal kun gennemgå 3 simple steps, inden du har pengene på din konto. Salget er altså klaret, inden du overhovedet når at få set dig om. 

Processen er, som følger: 

 1. Når du har fundet din MacBook frem fra gemmeren, skal du sende os en ansøgning. Det er på ingen måde besværligt, da du blot skal beskrive produktet, notere serienummeret og vedhæfte et billede. På den måde ved vi, hvilken MacBook der er tale om. 
 2. Du skal ikke frygte, at der går lang tid før, at du hører fra os, når du har sendt din ansøgning afsted. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt, inden for 24 timer vil du derfor have modtaget et tilbud fra os. Prisen kan naturligvis variere alt efter, hvor gammel din MacBook er. 
 3. Hvis du siger ja til tilbuddet, er det næste skridt i processen, at du skal sende dine varer eller besøge os fysisk. Så snart vi har modtaget din MacBook, gennemgår vi den, og så overfører vi pengene til dig. Du kan derfor se frem til at have det aftalte beløb stående på din konto kort tid efter. 

 

Du sparer både tid og besvær

Når du handler med os hos STRAKSSALG.dk, får du ikke kun en god pris, når du sælger din brugte MacBook. Du slipper også for en masse besvær. 

Når du benytter andre salgssider, skal du selv stå for al korrespondancen og fremvisningen af produktet for potentielle købere. Det kan alt i alt ende med at tage rigtig meget tid. Og hvem ved? Måske springer køberen alligevel fra i sidste ende. Pludselig har du i stedet spildt din tid, og det vil vare endnu længere tid, før du får penge på kontoen fra et eventuelt salg. Det er jo ikke til at vide, hvornår den rigtige køber dukker op. 

Vished er endnu en god grund til at benytte STRAKSSALG.dk. Her er ingen lange ventetider, men der er til gengæld masser af tryghed og hurtige svar. Du skal ikke gå og vente i evigheder på at høre nyt fra os, for vi gør det nemt for dig at sælge dine ting. 

 

Vi lover et trygt og sikkert salg

Hvis du tidligere selv har stået for at sælge nogle af dine brugte ting, har du helt sikkert prøvet at blive en smule usikker eller utryg undervejs i processen. For hvem er det egentlig, du har en korrespondance med? Kan I overhovedet blive enige om prisen? Og hvor skal I mødes? Det kan jo hurtigt blive grænseoverskridende at mødes på ens private adresse. 

Handler du i stedet med os, kan du være tryg helt fra start til slut. Her er ikke krav om nogle fysiske møder, hvor du måske skal frygte, om den anden part overhovedet dukker op. Det eneste, du skal gøre udover at sende en ansøgning, er at tage en tur på posthuset for at sende din brugte MacBook til os eller besøge vores butik. 

 

Få pengene med det samme 

Står du selv for at sælge din brugte MacBook, kan du risikere, at din køber måske ikke har pengene klar alligevel, eller at den aftalte pris ikke bliver overholdt. Den slags sker ikke hos STRAKSSALG.dk. 

Når vi først har modtaget din brugte MacBook, sender vi dig pengene med det samme. Du skal derfor ikke gå i flere uger og frygte, om pengene er på vej, og om det nu er det rigtige beløb, der i så fald kommer.

 

Har du andre brugte varer, du vil sælge? 

Det er ikke kun din gamle MacBook Air eller MacBook Pro, du kan sælge gennem STRAKSSALG.dk. Hvis du eksempelvis har en gammel iPhone liggende bagerst i skuffen, eller hvis der hænger en Mulberry taske ovre på knagen, som ikke længere bliver luftet, burde du overveje at sælge dem også. 

Dit brugte elektronik, din designertaske eller dine gamle guldsmykker, som stadig har en høj salgsværdi, kommer ikke til sin ret, så længe sagerne bare ligger på reolen dag ud og dag ind. Hvorfor ikke få tingene solgt i stedet? På den måde kan der i stedet blive råd til at købe noget nyt, som du virkelig kan få stor glæde af og bruge hver eneste dag. 

Send os en ansøgning i dag, så kan dine brugte (måske endda helt glemte) ejendele være solgt, inden dagen er omme. 

Vi køber dine
genstande i dag!

Få et tilbud inden for få timer!

Få et uforpligtende tilbud