Vi køber dine smykker i dag!

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

100+ personer har solgt deres smykker til os

“Super smart koncept. Slap for besværet med at sælge min Macbook selv og fik udbetalt pengene med det samme.”

Frederik K.

Sælg smykker

 

Har du nogle smykker af værdi derhjemme, du ikke længere bruger? Så kan du med stor sandsynlighed sælge dem til os her hos STRAKSSALG.dk. Vi køber brugte kvalitetsvarer af private forbrugere, og det kan være alt fra iPhones og designertasker til smykker eller cykler.

Vi giver dig gerne et tilbud på dine smykker, og så kan du selv bestemme, om du vil sælge dem til os, eller om du hellere vil forsøge dig et andet sted til en anden pris. Det er nemt og hurtigt at sælge smykker til os, og det vil ikke tage meget af din tid at få et tilbud hjem fra os.

Siger du ja tak til vores tilbud og sælger dine smykker til os, går der ikke mange timer, før du har pengene i hånden. Så snart vi modtager den vare, vi har købt af dig, får du dine penge. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Sådan fungerer det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg nu

Salg af smykker - sådan gør du

 

 1. Som det første trin i processen skal du klikke dig ind på vores side og udfylde en ansøgning. I ansøgningen skal der fremgå alt relevant information om de smykker, du gerne vil sælge til os. Vedhæft også billeder, så vi kan se smykkerne og vurdere prisen derudfra.
 2. Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi foretage en vurdering af smykkerne. Vi prissætter brugte varer hver eneste dag, og derfor er vores erfaring med prissætning stor. Ud fra vores vurdering, af hvad dine smykker er værd, sender vi dig et tilbud, hvori der indgår den pris, vi vil betale for dine smykker.
 3. Det står dig nu frit for, om du vil takke ja eller nej til vores tilbud på dine smykker. Takker du nej, stopper processen her. 
 4. Takker du ja til at sælge dine smykker til os til den pris, vi tilbyder dig, er næste skridt, at vi skal have varen af dig. Du kan enten sende dine smykker med posten, eller du kan møde op i vores butik og indlevere smykkerne.
 5. Når vi har modtaget varen fra dig, sørger vi for, at du får betaling for dine smykker med det samme. Vi kan både udbetale pengene kontant, eller vi kan lave en straksoverførsel til dig.

 

Hvilke smykker kan du sælge til os?

Det er ikke helt lige meget hvilke smykker, du gerne vil sælge til os. Vi er interesserede i smykker, der er af gode, kendte mærker, og også smykker, der er lavet af ædelmetaller, eksempelvis guld. Også ædelsten med diamanter kan du sælge til os, hvis du ligger inde med den slags smykker.

 

Sælg smykker til os og høst en masse fordele

 • Lav en hurtig handel
 • Sælg smykker til autoriseret forhandler
 • Få lavet en professionel vurdering af dine smykker
 • Få en god pris for dine smykker
 • Slip for alt besværet med at sælge dine ting
 • Få dine penge i løbet af 24 timer

 

Salg af smykker i en hurtig handel

Har du før solgt diverse varer på brugtmarkedet, kender du sikkert alt til, hvor meget det kan trække i langdrag. Det kan være besværligt at skrive en god annonce og få uploadet nogle gode, professionelle billeder af varen.

Derudover kan det tage meget lang tid at finde den rette køber, som er villig til at betale den pris, du gerne vil have for dine smykker. Tit og ofte lykkes det faktisk slet ikke at finde en køber, og så er det på den igen med et nyt forsøg og en ny annonce – og sådan kan det blive ved længe.

Med vores hjælp kan du få solgt dine smykker i løbet af få dage. Når vi har foretaget en vurdering af dine smykker, kan du sende smykkerne afsted til os, og så går der kun få timer, før vi kvitterer med den aftalte sum penge. 

 

Autoriseret forhandler – din garanti for at du får dine penge

Måske har du selv prøvet at blive snydt, mens du har handlet på brugtvaremarkedet, eller måske har du hørt om nogen, det er sket for? Det sker desværre ofte, at en køber ikke dukker op, eller at en køber ikke sender de penge afsted, der er blevet aftalt med sælger. 

Det kan være enormt svært at styre og umuligt at gennemskue, hvem du kan stole på, og hvem  du skal holde dig fra at handle med, når du sælger ting på brugtmarkedet.

STRAKSSALG.dk er en autoriseret forhandler, og her kan du være helt sikker på, at du får dine penge som aftalt. Hvis du ikke er helt tryg ved at handle med fremmede mennesker på brugtmarkedet, kan du føle dig helt tryg hos os. 

 

Din specialist i vurdering af smykker

Vi får dagligt et hav af henvendelser fra kunder, som gerne vil sælge smykker og andre ting til os. Vores erfaring med vurdering af smykker og andre brugte varer er derfor stor. Den pris, du får hos os, er realistisk, god og fair, og så er der ingen forbehold i forhold til betaling. Pengene er i dine hænder eller på din konto, når du har afleveret dine smykker til os.

 

Sælg dine smykker til den rigtige pris

Beder du os om at give et tilbud på dine brugte smykker, kan du være sikker på, at du bliver tilbudt en reel og fair pris. Det kan være svært selv at prissætte smykker, og du kan derfor nemt risikere, at du kommer til at sætte en for lav eller for høj pris, hvis du selv skal komme op med en vurdering. 

Er smykkerne sat for billigt, vil det sende et signal om, at de hverken er fuldt funktionsdygtige, eller at de ikke tager sig så godt ud længere. Er de derimod prissat for højt, er der måske ikke nogen, der vil købe din smykker. 

Det er en svær balancegang, og vil du hellere have professionel hjælp til vurdering af dine smykker, kan du få det her hos os.

Du kan også vælge at sælge dit guld til den bedste pris her

 

Salg af smykker uden besvær

Det bliver ikke nemmere at sælge dine smykker end gennem os. Du skal ikke selv oprette en annonce, svare på henvendelser fra mere eller mindre interesserede købere, prutte om prisen eller vente i spænding på, om pengene for dine smykker mon nogensinde dukker op, når du har afleveret dem til en fremmed køber.

Vi gør det nemt for dig at komme af med dine smykker – og har du andre kvalitetsvarer, du også gerne vil have solgt, siger du bare til.   

 

Du får penge for dine smykker med det samme

Hos STRAKSSALG.dk holder vi altid, hvad vi lover. Det vil sige, at du kan være helt sikker på, at du får udbetalt dine penge, så snart vi har modtaget dine smykker. Hvorvidt du ønsker at få dem udbetalt i rede kontanter eller i form af en straksoverførsel, er dit valg. 

 

Salg af smykker og mange andre kvalitetsvarer

Hos STRAKSSALG.dk er det ikke kun smykker, du kan sælge til os. Vi forhandler mange forskellige slags brugte ting, og ligger du inde med en brugt iPhone eller en lækker designertaske, kan du også sælge det til os for en god pris. Vores udvalg af brugte varer er stort, og vi er altid på udkig efter nye spændende ting, vi kan købe og sælge videre.

Tvivl derfor aldrig med at sende en ansøgning afsted til os med noget brugt eller nyt, du gerne vil have solgt. Det værste, der kan ske, er, at du får et nej tak tilbage fra os, og så kan du derefter begive dig ind på det øvrige brugtmarked for at komme af med dine ting.

 

Vil du gerne sælge dine smykker i dag?

Vil du gerne gøre en hurtig handel, er du landet det helt rette sted. Send en ansøgning afsted til os allerede i dag, så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud til dig, og så er der ikke langt til, at du kan sende eller aflevere dine smykker til os, og vi kan kvittere med en hurtig udbetaling.

Nemmere bliver det ikke at rydde op i gemmerne og komme af med alt det, du ikke længere bruger. Det er også altid rart at tænke på, at der er andre, der kan få glæde af dine aflagte ting – om der så er tale om salg af smykker, en iPhone eller en lækker taske. 

Genbrugsdillen gavner også miljøet, og i disse tider,hvor bæredygtighed fylder meget, gør du også naturen en tjeneste ved at sælge videre frem for at smide væk. Sammen kan vi slå hælene i og gøre op med udviklingen i forbrugssamfundet – ikke mindst ved at bruge vores ting og ressourcer igen og igen.

 

Vi køber dine
genstande i dag!

Få et tilbud inden for få timer!

Få et uforpligtende tilbud