Vi køber dine iPhones i dag!

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

100+ personer har solgt deres iPhones til os

“Super koncept. Hurtig service og fik pengene med det samme.”

Niels

Sælg iPhone

Har du en brugt iPhone liggende i skuffen? Så kan du sælge din iPhone til os hos STRAKSSALG.dk til en god pris. Vi køber iPhones og andre brugte kvalitetsvarer, og gør det nemt for dig at komme af med de ting, du ikke længere selv har brug for. Du slipper for selv at skulle oprette en annonce og for at skulle bruge tid og energi på at kommunikere med potentielle købere. 

Alt, du skal gøre, er at udfylde en ansøgning på vores side, fortælle os om dit produkt og vedhæfte billeder. Så giver vi dig en god pris på den iPhone, du gerne vil sælge, og så er det op til dig, om du vil slå til på vores tilbud, eller om du vil sælge din iPhone på anden vis. Takker du ja til vores tilbud, får du dine penge med det samme, du sender eller indleverer din iPhone til os.

 

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg nu

Sådan fungerer det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Sælg din iPhone til en god pris

En brugt iPhone kan stadig være penge værd, og sælger du din gamle smartphone, kan det være med til at finansiere den nye model, du gerne vil have fingrene i. Har du det bedst med at sælge til en autoriseret forhandler, som du kan stole på? Og vil du gerne slippe for alt besværet med at oprette annoncer og kommunikere med potentielle købere? 

Så hjælper vi dig gerne hos STRAKSSALG.dk – vi tager os gerne af alt besværet, så du kan slippe nemt omkring at sælge din iPhone.

 

Hvilke iPhones kan du sælge til os?

 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • Andre brugte eller nye iPhones

 

Sælg iPhone til os – hvad er fordelene ved det?

Der er mange fordele ved at sælge din iPhone til os. Som noget af det primære kan vi nævne, at det er en nem og meget lidt tidskrævende proces. Det er ikke noget, du behøver bruge hverken meget tid eller energi på, og du behøver heller ikke selv at skulle opfinde den dybe tallerken i forhold til, hvad du kan tage for din brugte iPhone. Det har vi god erfaring med, og derfor kan vi give dig et kvalificeret tilbud på den iPhone, du gerne vil af med. 

Når det gerne skal være nemt

Måske har du endnu ikke sat din iPhone til salg, fordi du ikke helt ved, hvilken platform du skal anvende til det, og hvilken pris du skal tage for din smartphone? Henvender du dig til os, kan du få solgt din iPhone nemt og hurtigt. Er den i god stand, køber vi den gerne, og vi tilbyder dig en god og fair pris. 

Du behøver altså ikke selv at bruge en masse tid på at oprette en annonce eller forhøre dig hos venner og bekendte. Du skal bare udfylde en ansøgning på vores side og sende eller indlevere din brugte iPhone til os.  

 

Når du gerne vil handle med ro i maven

Du har sikkert hørt om nogle, som er blevet snydt, når de har solgt noget på brugtmarkedet. Købere, der ikke dukker op som aftalt, eller købere, som ikke sender pengene til sælger som aftalt. Det gælder både, hvad enten der bliver handlet med iPhones, designertasker eller noget helt tredje. 

Hos os kan du sælge din iPhone med ro i maven. Som autoriseret forhandler er vi din garanti for, at du får dine penge som aftalt.

 

Når du gerne vil have en god og fair pris

Det kan faktisk være rigtig svært at vurdere, hvilken pris du skal tage, når du gerne vil sælge din iPhone. Hvad bliver brugte iPhones ellers solgt til, og hvad er der af efterspørgsel på netop den model, du sælger? Du kan bruge masser af tid på at lave research og alligevel sætte en pris, som enten er for høj eller for lav.

Sælger du til os, kommer vi med et godt tilbud til dig. Vi kender alt til markedspriserne på brugte iPhones, og du kan derfor være sikker på, at det tilbud, vi giver dig, er en både fair og god deal. 

 

Når du gerne vil slippe for alt besværet

Det er tit og ofte forbundet med meget besvær at sælge iPhones eller andet på brugtmarkedet. Slår du en annonce op, kan du godt forvente at blive bombarderet med henvendelser, som aldrig ender ud med et salg. Det være sig både spørgsmål til din iPhones stand, forsøg på at få prisen ned og andre former for henvendelser.

Det kan være ret tidskrævende at forholde sig til de mange henvendelser – og ikke mindst besværligt. Denne proces i salget kan du springe helt over, hvis du vælger at sælge din iPhone til os. Vi stiller ikke en masse spørgsmål og kontakter dig ikke i tide og utide. 

 

Når du gerne vil have, at din iPhone bliver hurtigt solgt

Måske er årsagen til, at du gerne vil sælge din iPhone her og nu, at du mangler penge? Eller måske er du i gang med at rydde op i skuffer og skabe og vil gerne af med alt det, du ikke længere bruger? 

Når du sælger din iPhone til os, kan du få lavet et hurtigt salg. Så snart vi har modtaget varen, du sælger til os, udbetaler vi pengene kontant eller laver en straksoverførsel. Vi udbetaler altid pengene med det samme. Det samme er ikke altid tilfældet, hvis du sælger din brugte iPhone på anden vis. Det kan tage lang tid, før den rette køber dukker op – hvis den rette køber overhovedet dukker op.  

 

Sælg din iPhone til os allerede i dag

Lyder vores løsning som noget for dig? Udfyld en ansøgning allerede i dag, så du kan få et tilbud fra os. Så kan du hurtigt komme af med din brugte iPhone og hurtigt få penge for den. 

Vi køber dine
genstande i dag!

Få et tilbud inden for få timer!

Få et uforpligtende tilbud