Vi køber dine tasker i dag - Få et uforpligtende tilbud

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

Flere 100 personer har solgt deres tasker til os

“Super smart koncept. Slap for besværet med at sælge min Macbook selv og fik udbetalt pengene med det samme.”

Frederik K.

Sælg Mulberry-taske 

Det kan nemt ske, at en Mulberry-taske, du ellers har været meget glad for, pludselig ryger ind bagerst i skabet. Det kan enten ske, fordi der kommer andre nye tasker til samlingen, eller fordi dit behov, for hvilke tasker du skal bruge, ændrer sig. Når det sker, er det langt bedre at få din brugte Mulberry-taske solgt og få penge til noget nyt. Det kan være til en ny Mulberry-taske, eller til noget andet du lige står og mangler? 

En designertaske, som eksempelvis en Mulberry-taske, holder generelt det meste af sin værdi. Hvis du derfor er en af de heldige, som ligger inde med en brugt Mulberry-taske, kan den sagtens sælges til en god pris, selvom du købte den for år siden. 

Der er generelt mange forskellige ting, du kan investere dine penge i. Nogle foretrækker aktier eller ejendomme, hvor andre hellere vil placere en sum penge i ejendele som danske designerstole eller lækre tasker af høj kvalitet. Skulle dine stole, tasker eller andet få lidt patina, gør det slet ingenting. Sommetider kan det endda være en fordel og øge varens værdi.

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg Nu

Sådan Fungerer Det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Sådan foregår det, når du sælger din Chanel-taske til os

Når du vil sælge din brugte Chanel-taske til os, er processen simpel og ligetil. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt, så du kan bruge tiden på andre, vigtigere ting end at oprette annoncer og lede efter potentielle købere. 

 

Så simpelt er det, når du sælger din Chanel-taske til os:

 1. Det første, du skal gøre, er at udfylde en ansøgning om salg på vores side, hvor du blandt andet skal vedhæfte billeder af din taske. 
 2. Ikke lang tid efter modtager du et tilbud fra os, hvor du kan se, hvilken pris vi tilbyder for din taske.
 3. Når du har modtaget vores tilbud, er det op til dig at afgøre, hvorvidt du vil tage imod vores tilbud eller ej. 
 4. Beslutter du dig for, at du gerne vil sige ja til vores tilbud, takker du ja og sender din Chanel-taske til os med posten. Du kan også indlevere den i vores butik i København. 
 5. Umiddelbart efter, og senest 24 efter, modtager du pengene for din taske. Det gør du, når vi har modtaget din taske og gennemgået den, så vi kan verificere ægtheden. 

Har du spørgsmål til, hvordan det hele foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Processen er meget simpel og består egentlig bare af tre simple trin: Ansøg, send din taske og modtag dine penge. Det betyder, at du slipper for at tage flotte billeder, skrive sælgende annoncer på mange platforme og bruge krudt på at finde ud af, om en køber er useriøs eller ej. 

 

Fordelene ved at sælge din brugte Chanel hos STRAKSSALG.dk:

 • Du er sikker på at få en god, fair pris for din Chanel-taske.
 • Du skal ikke vente utålmodigt på, at der dukker en køber op.
 • Du får dine penge med det samme, du og skal ikke vente på, at der dukker en køber op.
 • Vi er en autoriseret forhandler, så du er sikker på ikke at blive snydt.
 • Du er garanteret et hurtigt salg, hvilket er smart, hvis du står og skal bruge pengene.
 • Du får dine ting solgt nemt og hurtigt.
 • Du slipper for besværet med selv at stå for et salg.
 • Vi sørger for det hele, så du ikke behøver (videresalg, en god annoncetekst, flotte billeder, ægthedstjek/ægthedsgaranti).
 • Vi giver dig en pris og står for prissætning baseret på udbud og efterspørgsel.

Der er mange fordele ved at sælge din brugte Chanel-taske hos os. Har du en taske liggende derhjemme, du ikke bruger længere? Har du udset dig en anden designertaske, du hellere vil have, eller kunne du bare godt bruge pengene? Hos os kan du føle dig helt tryg, da vi er en autoriseret forhandler – og så kan du have pengene i hånden inden for 24 timer og ofte samme dag. 

 

Hvad har betydning for prisen på en brugt Chanel-taske?

Er du i tvivl om, hvor meget du kan få for din brugte Chanel-taske hos STRAKSSALG.dk? Det er for det første helt uforpligtende at indsende en ansøgning og indhente et tilbud. Er du ikke tilfreds med tilbuddet eller har du fortrudt, skal du ikke gøre andet end at takke nej til tilbuddet. 

Chanel-tasker holder prisen rigtig flot, netop fordi tasker fra Chanel er i en så høj kvalitet, som de er. Samtidig passer langt de fleste rigtig godt på deres Chanel-tasker, fordi de har givet mange penge for tasken. Der er dog forskel på, om din taske har ligget i sin kasse hele tiden, eller om den er blevet brugt dagligt. Samtidig er det også afgørende, om der er tale om en sjælden eller vintage Chanel-taske, der ikke er i produktion længere, eller om det er en taske, der findes i større oplag og stadig kan købes. 

Hvis du gerne vil investere i en taske med et formål om, at den skal holde sin værdi bedst muligt

 1. Køb klassisk
 2. Pas godt på din taske
 3. Gem bonen, dustbag og emballage

Det gælder for langt de fleste designertasker, mens vintage designertasker fra brands som Hermes og Chanel kan stige voldsomt i værdi, hvis der er tale om vintage, sjældne tasker. 

 

Vi tilbyder kvalitets- og ægthedstjek af designertasker

Hvis en potentiel køber er i tvivl om, hvorvidt din Chanel-taske er ægte, kan det være svært at få den rigtige pris eller i det hele taget at lave et salg. Når man som kunde køber af en privat, kan det være svært at afgøre, hvorvidt man har fingrene i en ægte Chanel-taske eller en god kopi, og det kan få mange købere til at være tilbageholdende. 

Derfor kan det også være svært at sælge din Chanel-taske på nettet, og hvis ikke du har kvittering eller andet bevis, kan det være svært at garantere ægthed på billeder. Og hvis ikke køber bor i nærområdet og har mulighed for selv at se tasken, betyder det ofte, at der ikke bliver noget salg. 

 

Sikkerhed for ægthed af Chanel-tasker hos STRAKSSALG.dk

Det undgår du helt, når du bruger STRAKSSALG.dk. Vi gennemgår nemlig et kvalitets- og ægthedstjek på alle de tasker, vi køber. På den måde kan vi etablere standen og verificere ægtheden. 

Af samme grund foretrækker flere og flere at købe gennem autoriserede forhandlere som os. Kopierne bliver bedre og bedre, og det bliver derfor sværere og sværere for dem, der bare gerne vil spare penge på at købe en brugt designertaske at vide, hvorvidt de har fat i en ægte eller en kopi. 

Hos os er der sikkerhed for ægthed. Vi gennemgår hver eneste taske millimeter for millimeter for at bekræfte ægthed. Det betyder, at du får en bedre pris for din taske, og køber kan være sikker på at få den ægte vare. 

 

Sådan kan du selv tjekke, om en Chanel-taske er ægte

Når vi undersøger, om en Chanel-taske – eller andre designertaske såsom Hermés eller Louis Vuitton – er ægte, er det vores eksperter, der står for det. Men der er faktisk også en række ting, du selv kan tjekke efter, når du undersøger, om en Chanel-taske er ægte eller ej. Det, du kan se efter, er mange af de samme ting, som vi undersøger. 

Vi har lavet denne tjekliste, som du kan bruge, hvis du falder over en Chanel-taske, du gerne vil købe brugt. Find et billede af den ægte taske online, og gennemgå følgende punkter en for en, hvor du sammenligner den brugte taske med den ægte:

 • Trim
 • Farve
 • Stempel
 • Logo
 • Syninger
 • Kvittering (hvis det er muligt – det er nemlig langt fra alle brugte Chanel-tasker, hvor der stadig findes dertilhørende kvittering)

Hvad kendetegner en ægte Chanel-taske?

Der findes utrolig mange kopitasker på markedet – og nok også en del flere, end du lige regner med. Det skyldes, at kopierne bliver bedre og bedre. Så selvom nogle kopier er lette at spotte, fordi de er lavet i dårlige materialer, kan andre med det blotte øje virke helt identiske. 

Vi gennemgår en omfattende ægthedskontrol på alle tasker, der kommer igennem hos os. Noget af det, vi blandt andet undersøger, er:

Kvalitet af læder

Chanel bruger kun den fineste kvalitet af læder til deres tasker. De fleste af deres designs er lavet i smidig lammeskind eller kaviarlæder, selvom der dog også findes Chanel-tasker i laklæder, tweed såvel som menneskeskabte, syntetiske stoffer. 

Syninger

Chanel er kendte for deres rudeformede quiltmønster, men herudover gælder det for alle Chanel-tasker, at syningerne skal være jævnt fordelt og helt symmetriske – med andre ord: Syningerne skal være perfekte. 

Hardware

Chanel bruger oftest messing, 22 eller 24 karat guld eller forgyldt sølv til deres hardware. Det har en vis vægt og bør ikke føles hult. Er der forgyldt hardware, vil der være et stempel, oftest i venstre side af det venstre C på logoet, der indikerer dette. 

Tjek C’erne

Det højre C skal overlappe det venstre C ved toppen af logoet. Det venstre C skal overlappe det højre C i bunden. 

Chanels siganturlås

Låsen er noget af det, der er nemmest at tjekke. Den finder du på indersiden af tasken lås. Her vil der stå Chanel Paris. 

Stemplet i tasken

Chanel logoet/stemplet inde i tasken skal matche farven på taskens hardware

Serienummer

Hver Chanel-taske har en unik 7 eller 8 cifret kode trykt på et mærkat inde i tasken, der viser året for fremstilling af tasken. Det kan både sidde i foret eller på en læderfane ved den indvendige søm. Alt efter året kan der være forskel på skrifttype, logo og glitter i mærkatet. 

Er en designertaske en bedre investering end aktier?

Selvom det nok ikke kan anbefales at have samme forbrug som Carrie Bradshaw i Sex and the City, tyder meget på, at hun alligevel har fat i den lange ende, da hun siger, at hun kan lide sine penge, hvor hun kan se dem – i sit klædeskab. Vidste du for eksempel, at nogle tasker såsom Hermes’ Birkin-taske er steget hurtigere i værdi end guld? 

Der er mange grunde til at investere i en designertaske, der tæller alt fra kvalitet, luksus, design, mode og status. Men for mange er det at købe en dyr designertaske også en investering. For mange tasker gælder dog det samme som med dyre biler – så snart de forlader butikken, begynder de at falde i værdi. Men der er dog undtagelser til denne regel, og det er særligt Chanel og Hermes-tasker, der er steget stabilt i værdi siden 1940’erne. 

Undersøgelser viser blandt andet, at den klassiske Chanel Flap Bag er steget mere end 70 procent på bare seks år. Den tidløse designertaske er en af de Chanel-tasker, der bliver ved med at være efterspørgsel på. 

 

Fra Coco til Chanel – Historien om modehuset Chanel

Gabrielle Chanel startede sit liv som forældreløs pige, men endte sit liv som en af verdens mest anerkendte designere – og er det stadig i dag. Indtil for nylig var det den den excentriske Karl Lagerfeld, der var kreativt overhoved for Chanel, indtil han desværre gik bort i februar 2019. 

Historien om Gabrielle Chanel, eller Coco Chanel, som du måske bedst kender hende, er fortalt mange gange i alt fra bøger til det store filmlærred – og det forstår man godt. For Coco Chanel formåede at bygge et imperium af et modehus ud af ingenting – og i dag er Chanel stadig en af de mest indflydelsesrige modehuse i verden. 

Coco Chanel stiftede det ikoniske modehus Chanel for mere end 100 år siden, og alligevel er Chanel-taskerne stadig højest eftertragtede den dag i dag. Coco stod personligt bag parfumen Chanel no. 5, den lille sorte og den ikoniske (og mest eftertragtede Chanel-taske) 2.55 tasken. 

 

Vi har gjort det nemt for dig – Sælg dine ting i dag og få din udbetaling

Får du ikke solgt de ting, du ikke bruger længere, fordi det er for besværligt? Hos STRAKSSALG.dk har vi gjort det nemt for dig. Det eneste, du skal gøre, er at sende en ansøgning og sige ja tak til vores bud. Herefter sender eller indleverer du din brugte Chanel-taske, og så sørger vi for resten. 

Vores service er nem, bekvem og sikker – og så får du pengene med det samme.