Vi køber dine tasker i dag - Få et uforpligtende tilbud

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

Flere 100 personer har solgt deres tasker til os

“Nemt og sikkert.”

Nichlas

Sælg Hermes-taske

Er du den heldige ejer af en Hermes-taske, du gerne vil sælge videre? Så kan du vælge at sælge den til os hos STRAKSSALG.dk. Du udfylder en annonce her på siden, hvor du beskriver den vare, du gerne vil sælge til os. Vi vender hurtigt tilbage med den pris, vi kan tilbyde dig, og takker du ja til den, sender eller indleverer du varen til os, og så får du dine penge inden for 24 timer. 

Du slipper med andre ord for alt besværet med at finde en interesseret køber, og du kan handle med os med ro i maven, da vi fungerer som en autoriseret forhandler. Der er mange fordele ved at sælge din Hermes-taske til os, og det er den nemmeste og hurtigste måde, du kan komme af med din taske på.

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg Nu

Sådan Fungerer Det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Fordele ved at sælge Hermes-taske til os

 • Du får en god pris for din Hermes-taske
 • Du skal ikke vente på, at en køber dukker op
 • Du får dine penge med det samme
 • Du risikerer ikke at blive snydt
 • Du skal ikke bruge lang tid på at komme af med din Hermes-taske
 • Du kan lave et hurtigt salg og få frigivet penge til andre ting

 

Sælg Hermes-taske og få en fair pris

Det kan være rigtig svært at sætte en pris, når du sælger noget på brugtmarkedet. Vil du eksempelvis gerne slå en annonce op på Trendsales, Den Blå Avis eller en helt tredje salgskanal, ligger der meget research i at finde et fornuftigt prisleje. For hvad bliver brugte Hermes-tasker ellers solgt til rundt omkring i landet? Og hvor stor en efterspørgsel er der på dem?

Både en for høj pris og en for lav pris kan skræmme potentielle købere væk, da der også ligger en stor signalværdi i prisen. Hos os skal du ikke spekulere nærmere over prisen. Vi tilbyder dig en pris for din Hermes-taske, og takker du ja til vores tilbud, er din taske solgt, uden du skal bruge mere krudt på det. 

 

Lav et hurtigt salg – og kom af med din Hermes-taske med det samme

Når du har sat en taske, eller en hvilken som helst anden brugt vare, til salg, kan der tit gå lang tid, før den rigtige køber dukker op. Det viser sig nemlig tit og ofte, at der er mange, der er interesserede i at købe det, du har til salg – bare ikke til den pris, du har fastsat. 

Derfor kan der gå dage, hvis ikke måneder, før den rette køber dukker op, som både kan lide din Hermes-taske og er villig til at betale en fair pris for den.

Sælger du din Hermes-taske til os, er der ingen ventetid. Du får solgt din taske med det samme, når du har accepteret vores tilbud. I princippet kan du komme af med din taske samme dag, som du rydder op i dit skab for at få mere plads på hylderne. Det kalder vi et effektivt og nemt salg.

 

Få pengene for din Hermes-taske samme dag

Hos STRAKSSALG.dk forholder det sig sådan, at vi altid overfører pengene samme dag, som vi køber en vare af dig. Det gælder både, hvad enten der er tale om en Hermes-taske, en cykel eller noget helt tredje. 

Du kan altså være sikker på, at du får pengene for den vare, du sælger til os, med det samme vi har modtaget varen fra dig. Så snart du takker ja til vores tilbud, gør vi alting klart, så du hurtigt og nemt kan få dine penge, når du har sendt eller indleveret din taske til os.

 

Ingen snyd eller utryghed, når du handler med en autoriseret forhandler

Sælger du din Hermes-taske til os, kan du roligt have en god fornemmelse i maven. En af de primære forskelle på selv at sætte noget til selv på brugtmarkedet og at handle med os er, hvorvidt der er tale om en autoriseret forhandler eller ej. 

Der foregår masser af snyd på brugtmarkedet, og der er mange, der har prøvet, at de har været i kontakt med en køber, som har snydt dem, og som aldrig har betalt penge for den solgte vare. Det kan også være ubehageligt at skulle fremvise din dyre taske til en fremmed person – enten i dit eget hjem eller et andet mødested.  

Når du sælger varer med en vis værdi, vil der altid være en risiko for, at du kan blive snydt på brugtmarkedet. Risikoen er relativ lille, men den er der. Sælger du i stedet din Hermes-taske til os, som er en autoriseret forhandler, behøver du ikke spekulere på, om du mon får dine penge eller ej. Det gør du – og det er vi din garanti for. 

 

Du slipper for alt besværet med at sælge Hermes-taske

Selvom det ikke lyder besværligt at oprette en annonce og derefter sælge en taske på brugtmarkedet, er det ikke så nemt og så lidt tidskrævende, som det umiddelbart lyder. Første step, som er at oprette en annonce, lyder nemmere, end det er. Du skal have skrevet en god annoncetekst, uploadet nogle gode billeder af varen, og måske skal du oprette annoncer på flere forskellige sider. 

Opretter du en annonce på Trendsales eller Den Blå Avis med din brugte Hermes-taske, kan du hurtigt få et væld af spørgsmål. Hvad er målene på den? Hvor gammel er den? Hvad siger du til en anden pris?

Spørgsmålene har det med at vælte ind, hvis du har en attraktiv vare til salg, og du kan nemt komme til at bruge både meget tid og meget energi på at kommunikere med de spørgelystne potentielle købere. Og når det kommer til stykket, er det meget få af de korrespondancer, du kommer til have, der reelt set ender med et salg.

Sælger du gennem os, kan du springe dette trin over. Du behøver slet ikke at skulle besvare spørgsmål eller kommunikere med andre end os, da vi med det samme tilkendegiver, om vi vil købe din Hermes-taske eller ej, og til hvilken pris vi gerne vil købe den.

 

Mangler du penge til en ny Hermes-taske?

Måske har du fået lyst til at sælge din Hermes-taske, fordi du har forelsket dig i en ny taske af samme mærke? Eller måske fordi der er noget andet, du gerne vil købe til dig selv? Eller måske har du en regning, du ikke har penge til at betale lige nu og her. 

Uanset hvad så kan du hurtigt få penge i hånden, når du handler med os. Fra det øjeblik du beslutter dig for at sælge din Hermes-taske, til det øjeblik du står med pengene i hånden, behøver der ikke at gå mange døgn. 

Det er både nemt, sikkert og hurtigt at handle med os – og så er det forbundet med meget lidt besvær. 

 

Sælg Hermes eller tasker af andre mærker til os

Hermes er bare et af de mærker, vi gerne køber tasker fra. Ligger du inde med andre designertasker, som for eksempel af mærker som Chanel, Burberry eller Bottega Veneta, er vi også interesserede i at give et bud på dem. Den eneste forudsætning er, at de varer, vi køber af dig, er fuldt funktionsdygtige og tager sig godt ud.

Når vi køber varer af dig, er det med henblik på at sælge dem videre til andre kunder, som ikke har noget imod at betale for en brugt Hermes-taske. Det duer derfor ikke, at din taske er alt for slidt, eller at den er gået i stykker på den ene eller den anden måde. Det vil have en stor betydning for den pris, vi kan tage for varen, når vi sælger den videre. Det vil derfor også tydeligt afspejle sig i den pris, vi kan tilbyde dig for din Hermes-taske.

 

Sådan foregår det, når du sælger Hermes-taske til os

 1. Du udfylder en ansøgning om salg på vores side og vedhæfter billeder af din taske.
 2. Du modtager hurtigt et tilbud fra os, hvor vi oplyser dig om en vejledende pris, du kan få for din taske.
 3. Du beslutter dig for, hvorvidt du vil acceptere vores tilbud eller ej.
 4. Beslutter du dig for ikke at sælge til os, skal du ikke gøre andet end at takke nej til tilbuddet.
 5. Beslutter du dig for, at du gerne vil sælge til os, takker du ja til vores tilbud, hvorefter du sender din Hermes-taske til os med posten eller indleverer den i vores butik.
 6. Du modtager pengene for din taske umiddelbart efter, at vi har modtaget din taske og verificeret den. Da Hermes-tasker altid er meget dyre, bliver ægtheden altid verificeret af en af vores eksperter, inden vi sender dig dine penge. 

 

Du kan også købe en anden Hermes-taske hos os

Udover at sælge tasker, eller andre ting til os, kan du også købe nyt hos os. Hvem ved, om vi har en anden taske til salg, du falder pladask for? Vi køber brugte varer, som vi sælger videre. Har du hang til luksusvarer, kan der være mange penge at spare, hvis du køber noget brugt fra os. 

Tag altid gerne kontakt til os, hvis du gerne vil have fingrene i luksusvarer til gode priser. Det gælder alt fra smukke smykker og ure til designertasker fra Hermes, Chanel og mange andre brands. 

 

Genbrug er lig med sund fornuft – også når det kommer til tasker

I disse tider bliver der talt rigtig meget om miljø og bæredygtighed. Det er ikke længere kun en holdningssag, men efterhånden en nødvendighed for, at vi kan blive ved med at leve et godt liv her på jorden. Genbrug er med til at udnytte de ressourcer, vi har, på den bedst mulige måde. Hvorfor smide noget ud, som intet fejler, og som andre kan få glæde af?

Hvad enten vi taler om designertasker, tøj eller værktøj, så gør vi alle klogt i at tænke i genbrug i stedet for at kassere og smide ud. Der er meget at komme efter, hvis ikke alt skal produceres fra nyt, og vi i stedet kan bruge de ting, der allerede er blevet brugt ressourcer på at producere. Gør det derfor gerne til en vane at sælge eller give ting videre, du ikke selv har brug for mere.

Har du en kvalitetstaske fra Hermes, du ikke bruger mere, så sælg den til en god pris til os. Har du et lækkert ur, som samler støv i skuffen, så få det vurderet hos os og overvej, om du vil sælge det og få penge i lommen i stedet. 

Genbrug gavner ikke alene miljøet – men også alle omkring os.

 

Hermes – indbegrebet af luksus

Det franske modehus Hermes er især kendt for deres ikoniske silketørklæder. Tørklæder, som er håndsyede, og som er lavet af det skønneste silke udvundet af sommerfuglepupper. 

Der bliver kun designet og kreeret 20.000 håndsyede Hermes tørklæder hvert eneste år, og der er mere end 100 personer inde over hvert eneste lille tørklæde. Modehuset Hermes har eksisteret i mere end 180 år, og det er en veletableret familievirksomhed, der har gået fra generation til generation gennem årene.

Men Hermes er meget mere end tørklæder. Hermes laver også de skønneste tasker, som er indbegrebet af luksus. Ejer du selv en Hermes-taske, ved du alt om, hvor lækker og stilren den er, og hvor stor en fornøjelse det er at eje den. Den mest ikoniske Hermes-taske nogensinde er den legendariske Birkin taske. 

Birkin tasken fra Hermes er svær at opdrive, da den kun bliver lavet i et begrænset antal eksemplarer, og den er gennem årene blevet til et ikonisk statussymbol. Birkin tasken fra Hermes er næsten ikke til at betale sig fra, og du skal et godt stykke op over de 50.000 kroner, hvis du skal være den glade ejer af den berømte taske.