Vi køber dine tasker i dag - Få et uforpligtende tilbud

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

Flere 100 personer har solgt deres tasker til os

“Fantastisk service!”

Ida A.

Sælg din Louis Vuitton taske

Sælg til STRAKSSALG

Det er nemt og hurtigt at sælge til STRAKSSALG, det foregår på følgende måde:

 • Udfyld formularen på vores hjemmeside, vedhæft nogle billeder
 • Du modtager et tilbud fra os
 • Accepter tilbuddet – send tasken til os eller kom ind i butikken med den.
 • Du modtager pengene med det samme

Så nemt er det.

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg Nu

Sådan Fungerer Det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Louis Vuitton Ægtheds garanti hos STRAKKSALG

Når du sælger din taske til STRAKSSALG gennemgår tasken altid vores kvalitet og ægtheds tjek, for at etablere standen samt verificere ægtheden.

Da kopier er blevet bedre og bedre de seneste år, foretrækker mange derfor også at købe gennem en forhandler som os, hvor der er sikkerhed for ægthed.

Der er nemlig rigtig mange pejlemærker at kigge efter – både detaljerne i sømmene, lynlåsen, logoet på inder- og yderside af tasken, læderets kvalitet og meget mere.

 

Hvad har betydning på prisen af en brugt Louis Vuitton taske:

Mange aspekter påvirker prisen på en brugt Louis Vuitton taske.

Følgende aspekter afgør brugtprisen:

 • Markeds efterspørgsel / popularitet: Hvis en model er særlig eftertragtet, er prisen højere. Det er ikke kun nyprisen som er afgørende for brugtprisen, hvis efterspørgslen er høj, vil det drive prisen op. Efterspørgsel kan variere med årene, hvor en model kan blive populær igen og drive brugt prisen op.
 • Nypris: Det har selvfølgelig en stor betydning hvad tasken koster for ny – da potentielle købere vil kigge på hvor meget de skal betale hvis de køber en ny taske. Nyprisen er den pris som Louis Vuitton selv har sat i markedet, som de ofte justerer fra år til år – som udgangspunkt sætter de prisen op.
 • Har du kvittering og dustbag? Hvis du stadig har dem, er det positivt for prisen, som minimum kan du få 10% mere for din taske.
 • Hvor gammel er den? En nyere taske vil betyde en højere pris. Louis Vuitton har lavet nogle modeller i mange år, f.eks. en keepall, men også selv om 2 tasker er den samme model og samme stand, vil en nyere taske have en højere pris. Dette er dog med undtagelse af nogle enkelte vintagemodeller, hvor prisen de seneste år er steget.
 • Hvordan er standen? Standen på tasken kan variere med alt fra perfekt stand til dårlig stand. Jo bedre standen jo bedre en pris kan du få
 • Perfekt / ubrugt stand, så skal den fremgå ligesom købt i butikken
 • Rigtig god stand betyder at den kun er brugt en lille smule, og brugsspor er ubetydelige og svær at få øje på med det samme. Den må ikke have lugtgener
 • God stand betyder at den fremstår flot, med enkelte brugsspor. Kan have en lille smule lugt af brug
 • Rimelig stand er hvis der er flere brugsspor, nogle få kan være betydelige, men syninger og læder er ikke gået i stykker
 • Dårlig stand er ringere end ovenstående, og kan være svær at sælge.

Der kan også være andre mindre ting som har indflydelse på værdien; ting som hvor tasken er fremstillet, hvor slid fremgår.

Den endelige værdi af en brugt Louis Vuitton taske, vil være en kombination af alle disse faktorer.

 

Drømmer du om en Louis Vuitton taske?

Der er mange grunde til at ønske sig en Louis Vuitton taske – og mange siger, at når man først har købt sin første Louis Vuitton taske, bliver man hooked – og derfra bliver det et livslangt ægteskab med Louis Vuitton.

Som Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) fra Sex and the City sagde “I like my money where I can see it, hanging in my closet.

Louis Vuitton tasker er en dyr affære … men med brugt, kan man dog komme langt.

Der er en grund til Louis Vuitton tasker er dyre; tidløst design, god funktionalitet, uovertruffen kvalitet, og et super brand som sender et tydeligt signal til omverdenen.

Grundet den høje kvalitet af materiale og finish, betyder det også, at brugte Louis Vuitton tasker stadig er et fantastisk køb, og vil holde mange år endnu.

 

Hvad kendetegner en ægte Louis Vuitton taske?

Louis Vuitton er dyre, grundet deres eksklusive design og den enormt høje kvalitet af hårdværket og materialer.

Det kan dog være svært at spotte om en taske er ægte eller en kopi. En god ide er at finde en masse billeder af en ægte taske, og så sammenligne detaljer.

Følgende ting er nogle af de kvalitetsmæssige aspekter som retfærdiggør prisen på en ægte Louis Vuitton taske:

 • Dato stempel synlighed: De er generelt svære at læse. Hvis billeder er taget i en ret vinkel, vil det være svært at læse, og man skal normalt se på dem i en skrå vinkel for at læse dato mærket tydeligt.
 • Dato stempel kode: Alle Louis Vuitton tasker efter 1980 har et datomærke – hvilket både indikere hvor (hvilken Louis Vuitton fabrik) og hvornår tasken er blevet fremstillet. Der er ikke en regel for hvordan dato-koden er skrevet, de ændrer nemlig på det hele tiden for at gøre det sværere at kopiere.
 • Mønster og stil standard: Louis Vuitton har nogle bestemte standarder for hver stil og mønster – således følges nogle præcise standarder og metoder for hver taske som laves og med hvert mønster der produceres. Mønstret skal være symmetrisk, det vil sige at hvis du kigger på midten af tasken, både forfra, bagfra og fra siden, skal tasken være symmetrisk. Andre ting er at tingene skal være lige og regelmæssige på hele tasken, og der skal være samme antal masker i hvert område af tasken.
 • Hardware: Louis Vuitton benytter som regel messing til deres hardware, hvilket har en vis vægt og fylde. Det må ikke mærkes hult. Til nogle bestemte læderstile bruges sølvtonet hardware.
 • Syninger: Syningerne er meget præcise, og skal se ens og flotte ud alle steder på tasken
 • Hankerne: Hankerne og andre ting lavet med blottet læder vil få patina med tiden – det betyder at de vil blive en smule mørkere ud og se slidt ud med tiden. Dette sker fordi der bruges ægte læder. Hvis læderret er fuldstændig ensfarvet, skal tasken enten være helt ny og ikke brugt, ellers er der ikke brugt ægte læder.
 • Nitter: Nitterne skal have en flot finish, på ægte Louis Vuitton tasker må de ikke sidde skævt eller være sjusket.

Hvis du er i tvivl om en taske er ægte, så tag tasken til en ekspert eller forhandler som vil kunne hjælpe.

 

Populære Louis Vuitton Modeller

Louis Vuitton tasker er steget i pris når man kigger på de seneste 7-10 år. En af de ting som driver det, er selvfølgelig nyprisen. Hvor Louis Vuitton hvert år har sat mange af deres priser op, hvilket driver brugtpriserne op.

Prisen på brugte Louis Vuitton tasker er ligeledes bestemt af efterspørgslen. Nogle af de mest populære modeller er:

 

Louis Vuitton Pochette Metis

Den har blandt mange været ”IT-tasken nummer 1”. Den blev introduceret i 2012, og har siden introduktionen været populær. Som skuldertaske er den meget alsidig, og kommer endda en lomme udenpå.

 

Louis Vuitton Pochette Metis er en super stilfuld skuldertaske, som mest ses i deres monogram version.

 

Louis Vuitton Speedy

Tasken blev introduceret over 100 år siden, og har været et klassisk mode-ikon lige siden. Dengang blev håndtasker brugt mest for deres funktionalitet, hvor den i dag er både funktionel og et modestatement. Tasken er prissat rimeligt, og derfor blevet meget populær.

Dette en gennem tiden en af de helt klart mest populære Louis Vuitton håndtasker.

 

Louis Vuitton Alma

Først introduceret i 1930’erne, har tasken en rig tradition men stadig en ung og frisk appeal med dens kurvede top. En af favoritterne og ikonerne i Louis Vuitton kollektionen.

Louis Vuitton Noé

Tasken blev oprindeligt designet til at kunne bære 5 champagneflasker.

I dag fungerer den super godt som en accessory taske, og givet dens løse dimensioner er den enormt alsidig.

Tasken kommer med rem, og fungerer som ”alt-mulig” skuldertasken. Går både til accessories til arbejde, eller lidt blandet når man skal på stranden.

Louis Vuitton Capucines

En smuk minimalistisk håndtaske, som drager inspiration fra fortidens opfattelse af moderne funktionalitet med dens strukturerede silhuet, metalliske monogram spænde og det rigide håndtag.

Det er en mindre taske, som både fungere med sin rem som skuldertaske eller i hånden – den er både stilfuld og moderne.

Louis Vuitton Keepall

Keepall er de seneste år blevet populær taske særligt blandt det yngre publikum, som bruger den som en rigid rejsetaske eller som sportstaske.

Keepall kommer i flere størrelse, udgaven 55 (som er 55 cm lang) er den største taske som kan tages med på fly som carry-on.

Det er en stor taske, som kan købes med skulderrem, hvilket er værd at overveje at få med.

Dette er en af taskerne som er lavet som en unisex taske, og er særligt blevet populær til mænd.

Louis Vuitton Neverfull

Nome nest omen – som betyder at det hele er i navnet. Og det er bestemt sandt med denne taske, den bliver aldrig fuld.

Hvis du er på udkig efter en meget rummelig taske, som skal bruges til kontoret eller shopping ture, så er den perfekt.

Denne model blev introduceret i 2007, og er derved en af Louis Vuitton’s nyere modeller.

Louis Vuitton SC

Debuterede I 2007, designet I samarbejde med Sofia Coppola (kendt blandt andet for hendes rolle i The Godfather: Part III).

Skabt til det travle byliv, og har været enormt populær blandt mange Hollywood stjerner.

Taskens former, minder en smule om Louis Vuittons hit Speedy, men har flere detaljer – dog uden at kompromittere et minimalistisk look.

Louis Vuitton Lockit

Tasken blev originalt introduceret I 1958 I en monogram version. Siden er den blevet re-designet 2 gange. Det seneste design fra 2014 er blødere i dens former, og klart blevet den mest populære model.

Louis Vuitton Montaigne

Denne blev designet med den hensigt at kombinere det struktureret eksteriør med det velorganiserede interiør.

Denne taske er ideal til forretning.

Tasken er opkaldt efter den parisiske avenue; Montaigne.

Tasken kommer i 3 størrelser; GM, MM og BB – og får i monogram og empreinte.

Louis Vuitton Chain Louise

Tasken er minimalistisk og sofistikeret

Chain Louise er tasken som går perfekt til det ultra-fancy event, da den passer fantastisk til kjoler. Samtidig går tasken også super godt med et par jeans og en T-shirt – hvor tasken giver looket det ekstra ’POW’.

Louis Vuitton Vaneau

Tasken er designet på en made der gør den meget let, har et velorganiseret interiør og egner sig derfor rigtig godt til en aktiv livstil i byen.

Denne taske er en af Nicholas Ghesquière’s (kreativ director for Louis Vuitton) mest populære og roste fortolkninger af den moderne kvinde.

Louis Vuitton Cluny

Tasken debuterede I 2015, og er siden hen gået hen og blevet et mega hit – den bliver mere og mere populær for hver sæson.

Dette er uden tvivl en af Nicholas Ghesquière’s (kreativ director / ansvarlig for Louis Vuitton) all-time favoritter.

Cluny tasken fås i en overflod af farver og materialer, og får et make-over hvert år.

Louis Vuitton Trolley

Louis Vuitton havde sin start med at lave rejse Trolleys for mere end 100 år siden.

Louis Vuitton Trolleys er uovertrufne – høj kvalitets materialer som kan modstå slid og slag. De er lavet til dig som er meget på farten.

Trolleys kommer både i de moderne design med hjul, eller de ældre klassiske Alzer modeller som er mere kantede.

Louis Vuitton Pung

Udover populære tasker, laver Louis Vuitton en del forskellige punge.

Deres nok mest populære er deres Zippy (som kommer i mange udgaver) og deres Clémence (som ses her på billedet i en reverse udgave).

Andre modeller er deres Sarah, Victorine, Micro Boite Chapeau, Mylockme, Pochette Félicie, Joséphine, twist og mange flere.

Nogle af pungene er tænkt som et stand-alone accessory, og andre er designet til at gå sammen med en håndtaske, som f.eks. Capucines wallet.

Louis Vuitton Rygsæk

Rygsække er et moderne indspark for virksomheden med over 100 års historie.

Rygsække, retter sig mod et yngre segment, som stadig går i skole, studerer, eller blot ønsker en ultra funktionel taske til rejsen. Dette fremgår tydeligt de flest af deres linje af rygsæk designs, som ofte er præget med forskellige udsmykninger.

Særligt, er rygsække blevet populære til mænd.

 

Lån penge med din Louis Vuitton taske – få penge for den uden at sælge

Står du i en situation hvor du har brug for penge – så er det en mulighed at sælge dine Louis Vuitton tasker.

Men det kan føles enormt ærgerligt at sælge dine tasker, som du elsker, bare fordi du i en kortere periode har brug for penge.

Dog findes der en løsning: PANTSAT.DK

Her har du mulighed for at sælge dem til virksomheden, og der laves en aftale om at du kan få lov til at købe den tilbage senere til en lidt højere pris.

Det er en løsning hvor du sådan set får et lån, ved at stille din taske i sikkerhed – det er ligesom at pantsætte; du får pant i tasken.

 

Louis Vuitton Danmark – Køb ny Louis Vuitton taske

Louis Vuitton har en enkelt butik i Danmark, lokaliseret i København. Så hvis du ønsker at købe en ny taske, er det i denne butik, eller gennem deres webshop.

Louis Vuitton Web shop Danmark: https://en.louisvuitton.com/eng-nl/women/latest-must-haves-for-women/all-collections/_/N-19fol4y

I Louis Vuitton København butikken vil man kunne finde et udvalg af Louis Vuitton tasker, sko, accessories og mere. Dette er et udvalg af Louis Vuittons fulde kollektion – som er nøje udvalgt af deres designere til det danske marked.

 

Historien bag Louis Vuitton

Siden mærket blev bragt til live i 1854, er Louis Vuitton blevet en af de mest genkendelige og eftertragtede mærker indenfor high-end mode.

Mærket er blandt andet blevet eftertragtet grundet deres loyale tilhængere gennem tiden; lige fra Napoleons kone til den nuværende Kanye West.

Det franske mærke havde en ydmyg begyndelse, da en landmands søn som teenager drog til Paris. Her startede Louis Vuitton med at lave kasser, men overgik til at lave rejsetasker, hvor han gjorde brug af høj kvalitet og innovative materialer. Dette er stadig en af de vigtigste varemærker for Louis Vuitton den dag i dag – deres firkantede rejse trunk. Blandt andet gjorde det firkantede design, at det var muligt at stable dem – en vigtig ting i en tid hvor det var vigtigt at kunne tage mange ting med sig da det ikke var så let bare at flyve frem og tilbage.

Det var først i 1930 at Louis Vuitton mærket lavede den først håndtaske, den klassiske Classic Speedy håndtaske. Dette var starten på overgangen til det mere mobile samfund, hvor mennesker hele tiden er på farten. I dag er speedy tasken måske den mest genkendelige Louis Vuitton taske.

I nyere tid har Louis Vuitton brandet bevæget sig fra bare at være et brand, til at tage del i kunstnerisk udfoldelse. Brandet har sammenarbejdet med ikoner som Haruki Murakami, Stephen Sprouse og Richard Prince.

På grund af historien bag brandet, kvaliteten af deres materialevalg til taskerne, og deres design, holder Louis Vuitton tasker værdien godt.