Louis Vuitton

Sælg din Louis Vuitton taske, køb brugt, datokoder, modeller & designs, materialer, bagom virksomheden, og meget mere for alle os der elsker Louis Vuitton

Sælg din Louis Vuitton taske til STRAKSSALG

Det er nemt og hurtigt at sælge til STRAKSSALG, det foregår på følgende måde:

1) Udfyld formularen på vores hjemmeside, vedhæft nogle billeder
2) Du modtager et tilbud fra os
3) Accepter tilbuddet – send tasken til os eller kom ind i butikken med den.
4) Du modtager pengene med det samme

Så nemt er det.

Så nemt er det.

 

Du er også velkommen til at komme direkte ind i butikken med den, så laver en et tilbud og kontrakt til dig på stedet, og får det hele ordnet indenfor nogle få minutter.

louis vuitton tasker
Louis Vuitton blev grundlagt i 1854, og er siden blevet en af de mest genkendelige og eftertragtede mærker indenfor high-end mode. At bære en Louis Vuitton taske er ligesom at bære et stykke historie, men er samtidig tidsløst grundet deres design og høje kvalitet.

Ansøgningsformular

 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpeg, jpg, pdf, png.

Hvad har betydning på prisen af en brugt Louis Vuitton taske:

Mange aspekter påvirker prisen på en brugt Louis Vuitton taske.

Følgende aspekter afgør brugtprisen:

• Markeds efterspørgsel / popularitet: Hvis en model er særlig eftertragtet, er prisen højere. Det er ikke kun nyprisen som er afgørende for brugtprisen, hvis efterspørgslen er høj, vil det drive prisen op. Efterspørgsel kan variere med årene, hvor en model kan blive populær igen og drive brugt prisen op.

• Nypris: Det har selvfølgelig en stor betydning hvad tasken koster for ny – da potentielle købere vil kigge på hvor meget de skal betale hvis de køber en ny taske. Nyprisen er den pris som Louis Vuitton selv har sat i markedet, som de ofte justerer fra år til år – som udgangspunkt sætter de prisen op.

• Har du kvittering og dustbag? Hvis du stadig har dem, er det positivt for prisen, som minimum kan du få 10% mere for din taske.

• Hvor gammel er den? En nyere taske vil betyde en højere pris. Louis Vuitton har lavet nogle modeller i mange år, f.eks. en keepall, men også selv om 2 tasker er den samme model og samme stand, vil en nyere taske have en højere pris. Dette er dog med undtagelse af nogle enkelte vintagemodeller, hvor prisen de seneste år er steget.

• Hvordan er standen?

 1. Standen på tasken kan variere med alt fra perfekt stand til dårlig stand. Jo bedre standen jo bedre en pris kan du få.
 2. Perfekt / ubrugt stand, så skal den fremgå ligesom købt i butikken.
 3. Rigtig god stand betyder at den kun er brugt en lille smule, og brugsspor er ubetydelige og svær at få øje på med det samme. Den må ikke have lugtgener.
 4. God stand betyder at den fremstår flot, med enkelte brugsspor. Kan have en lille smule lugt af brug.
 5. Rimelig stand er hvis der er flere brugsspor, nogle få kan være betydelige, men syninger og læder er ikke gået i stykker.
 6. Dårlig stand er ringere end ovenstående, og kan være svær at sælge.

Der kan også være andre mindre ting som har indflydelse på værdien; ting som hvor tasken er fremstillet, hvor slid fremgår.

Den endelige værdi af en brugt Louis Vuitton taske, vil være en kombination af alle disse faktorer.

Ægtheds garanti hos STRAKKSALG

Når du sælger din taske til STRAKSSALG gennemgår tasken altid vores kvalitet og ægtheds tjek, for at etablere standen samt verificere ægtheden.

Da kopier er blevet bedre og bedre de seneste år, foretrækker mange derfor også at købe gennem en forhandler som os, hvor der er sikkerhed for ægthed.

Der er nemlig rigtig mange pejlemærker at kigge efter – både detaljerne i sømmene, lynlåsen, logoet på inder- og yderside af tasken, læderets kvalitet og meget mere.

Drømmer du om en Louis Vuitton taske?

Der er mange grunde til at ønske sig en Louis Vuitton taske – og mange siger, at når man først har købt sin første Louis Vuitton taske, bliver man hooked – og derfra bliver det et livslangt ægteskab med Louis Vuitton.

Som Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) fra Sex and the City sagde “I like my money where I can see it, hanging in my closet.”

Louis Vuitton tasker er en dyr affære … men med brugt, kan man dog komme langt.

Der er en grund til Louis Vuitton tasker er dyre; tidløst design, god funktionalitet, uovertruffen kvalitet, og et super brand som sender et tydeligt signal til omverdenen.

Grundet den høje kvalitet af materiale og finish, betyder det også, at brugte Louis Vuitton tasker stadig er et fantastisk køb, og vil holde mange år endnu.

Louis Vuitton taske

Hvad kendetegner en ægte Louis Vuitton taske?

Louis Vuitton er dyre, grundet deres eksklusive design og den enormt høje kvalitet af hårdværket og materialer.

Det kan dog være svært at spotte om en taske er ægte eller en kopi. En god ide er at finde en masse billeder af en ægte taske, og så sammenligne detaljer.

Følgende ting er nogle af de kvalitetsmæssige aspekter som retfærdiggør prisen på en ægte Louis Vuitton taske:

• Dato stempel synlighed: De er generelt svære at læse. Hvis billeder er taget i en ret vinkel, vil det være svært at læse, og man skal normalt se på dem i en skrå vinkel for at læse dato mærket tydeligt.

• Dato stempel kode: Alle Louis Vuitton tasker efter 1980 har et datomærke – hvilket både indikere hvor (hvilken Louis Vuitton fabrik) og hvornår tasken er blevet fremstillet. Der er ikke en regel for hvordan dato-koden er skrevet, de ændrer nemlig på det hele tiden for at gøre det sværere at kopiere.

• Mønster og stil standard: Louis Vuitton har nogle bestemte standarder for hver stil og mønster – således følges nogle præcise standarder og metoder for hver taske som laves og med hvert mønster der produceres. Mønstret skal være symmetrisk, det vil sige at hvis du kigger på midten af tasken, både forfra, bagfra og fra siden, skal tasken være symmetrisk. Andre ting er at tingene skal være lige og regelmæssige på hele tasken, og der skal være samme antal masker i hvert område af tasken.

• Hardware: Louis Vuitton benytter som regel messing til deres hardware, hvilket har en vis vægt og fylde. Det må ikke mærkes hult. Til nogle bestemte læderstile bruges sølvtonet hardware.

• Syninger: Syningerne er meget præcise, og skal se ens og flotte ud alle steder på tasken

• Hankerne: Hankerne og andre ting lavet med blottet læder vil få patina med tiden – det betyder at de vil blive en smule mørkere ud og se slidt ud med tiden. Dette sker fordi der bruges ægte læder. Hvis læderret er fuldstændig ensfarvet, skal tasken enten være helt ny og ikke brugt, ellers er der ikke brugt ægte læder.

• Nitter: Nitterne skal have en flot finish, på ægte Louis Vuitton tasker må de ikke sidde skævt eller være sjusket.

Hvis du er i tvivl om en taske er ægte, så tag tasken til en ekspert eller forhandler som vil kunne hjælpe.

Sammenligning af ægte og fake aspekter på Louis Vuitton tasker

Her kan du se et par illustrationer af nogle af de forskellige aspekter hvor en ægte Louis Vuitton sammenlignes med en fake

ÆGTE – Micro fiber, fint og har et plys med en ruskinds lignende følelse

KOPI – kopier har ofte Micro fiber med en mere grov overflade

ÆGTE – Dato koder har en fin sans Serif font

KOPI – inkonsistent font eller ikke fuldstændig tilpasset afstand mellem bogstaverne

ÆGTE – stempel har konsistent og lige fine linjer og ensartet prægning

KOPI – stempel er inkonsistent, ovenover ses at prægningens dybde ikke er ensartet med alle bogstaverne

ÆGTE – Micro fiber, fint og har et plys med en ruskinds lignende følelse

KOPI – kopier har ofte Micro fiber med en mere grov overflade

ÆGTE – Micro fiber, fint og har et plys med en ruskinds lignende følelse

KOPI – kopier har ofte Micro fiber med en mere grov overflade

ÆGTE – Micro fiber, fint og har et plys med en ruskinds lignende følelse

KOPI – kopier har ofte Micro fiber med en mere grov overflade

Checkliste for ægthed – hvad skal du kigge efter?

Som det fremgår i det tidligere afsnit, er der mange eksempler på hvad der er afgørende for at det er en ægte Louis Vuitton taske.

Når du finder en taske, du gerne vil købe brugt, så find billeder af den ægte taske online og gennemgå følgende punkter 1 for 1 hvor du sammenligner den brugte med den ægte.

• Trim
• Farve
• Stempel
• Logo
• Syninger
• Kvittering – det er langt fra altid brugte tasker har kvittering med, men det mindsker risikoen for kopier hvis der er.

Louis Vuitton har en rig tradition, og tager stor ære i deres brand og logo. Blandt andet vil du meget sjældent se at de skær deres ”LV”-logo over i syningerne – de vil tilstræbe sig at lave tasken på en måde hvor LV ikke bliver skåret.

 

Høj kvalitet sikrer at brugte Louis Vuitton tasker holder værdi


Mange af de ting, som gør at en Louis Vuitton taske har enormt høj kvalitet, gør at de er dyre, men gør også at de holder sig rigtig godt med tid.

Alt bliver dobbelt stichtet i hånden, så en taske kan sagtens være 5 eller 10 år gammel, men stadig fremstår super flot.

En af de mest kendte materialer som Louis Vuitton bruger, er deres signaturbelagte lærred. Det er et plastic belagt lærred, som er vanskyende og meget hårdført.

Ligeledes laves lynlåse præcist i høj kvalitet, det gør at de selv efter flere års brug ser flotte ud, og kører nemt.

Louis Vuitton tasker er kendt for at være dyre, men mange af pengene er investeret i kvalitet – hvilket betaler sig når man har og bruger tasken i mange år.

 

Mønstrer og materialer som kendetegner Louis Vuitton


Louis Vuitton blev særligt kendt da stifteren Gaston-Louis Vuitton for mere end 100 år siden begyndte at lave rejsetasker, hvor han gjorde brug af innovative metoder og materialer som gjorde dem særligt udholdende for den franske elite når de skulle rejse.

Nedenunder er de meste kendte Louis Vuitton mønstrer og materialer beskrevet.

Monogram Canvas

Tekstil canvas belagt med plastik. Design er det ikoniske LV-skrift logo med de genkendelige Louis Vuitton symboler. Kommer i både klassisk mørk som ses her, og også i hvid med multicolor. Denne canvas er kendt for at være mere holdbar og vandafvisende end læder – og stadig meget klassisk og smuk.

Damier Canvas

Tekstil canvas belagt med plastik. Designet er kvadratiske tern, hvor skriften ”Louis Vuitton Paris” vil fremgå i enkelte tern. Mest kendt er deres Ebene (mørk), som ses her, og Damier (hvid), men kommer også i andre farver. Damier, betyder skakbræt, hvoraf navnet kommer.

Epi Læder

Epi læder blev introduceret i 1920’erne, og er en fantastisk balance mellem elegance og tidløs luksus. Epi læder er nok det mest kendte Louis Vuitton materiale efter monogram og damier canvas. Epi læder er hårdført, stift læder som er blevet behandlet med plantefarvestof for at give det sit 2-tonede look med høj kvalitet som er vandafvisende and uimodtagelig overfor ridser.

Krokodille Læder

Lavet af ægte krokodille skin, som er en meget elegant men stadig hårdfør læder type. Krokodille læder er sjælden, udgør under 1% af verdens læder, og det kræver et betragteligt højere niveau af håndværk for at forberede set i forhold til læder fra en ko eller en lam. Mange virksomheder, inklusive Louis Vuitton, Prada, Chanel og Hermes, er kommet i søgelyset hos dyrevelfærd organisationer og mediernes søgeløs de seneste år grundet den meget hårdføre behandling af krokodillerne på de gårde som leverer læder til mærke-taskerne.

Monogram Vernis

Det skinnende og glossy læder blev først introduceret af designeren Marc Jacobs i 1998, kort efter han tog over for design i Louis Vuitton. Monogram vernis er lavet af blødt kalveskind som er belagt med en finish for at give det den glitrende look. Dette læder kommer i et utal af farver.

Taurillon

Taurillon på fransk betyder tyrekalv – læderet stammer fra en tyr. Læderet er meget enkelt og klassisk.

Monogram Empreinte

Dette læder blev introduceret I 2010. Det er en ultra blød (dog holdbar) kalve læder. Læderet er imprægnerede med det genkendelige LV skrift-logo samt deres klassiske symboler.

Taiga Læder

Taiga læderet er opkaldt efter den største nåleskov i Rusland. Læderet blev introduceret i 1993, og er mest brugt til at lave dokumentmapper og rejsetilbehør, og bruges udelukkende til produkter til mænd. Læderet har et sofistikeret look, og vil blive ved med at anses for at være en klassiker.

Suhali Læder

Suhali læderet er lavet af skind fra suhali geden. Det blev introduceret i 2004, og er specielt da læderet ikke har gennemgået kemisk behandling.

Mahina Læder

Introduceret i 2007, er Mahina læder lavet af smukt tromlet læder som indeholder omhyggelige perforeringer i det klassiske LV-monogram mønster. Mahina designet er inspireret af månen – den faser og halvmåner. Deraf kommer navnet, i polynesisk kultur er Mahina en måneguddom.

Monogram Idylle Canvas

Denne “Monogram mini lin canvas” kollektion er en nyere linje som er lavet af en lettere canvas som gør den mere sportslig. Materialet er lavet af 58% bomuld, 24% linned og 18% polyamid. Kollektionen blev først introduceret som Mini lin, men blev i 2010 gen introduceret med det nye navn Monogram Idylle Canvas.

Monogram Denim

Materialet er lavet af stenvasket denim med det klassiske Louis Vuitton monogram mønster. Linjen kommer som regel i blå, men Louis Vuitton har siden debut i 2005 også introduceret andre farver som grøn, pink, grå og sort.

Populære Louis Vuitton modeller

selvfølgelig nyprisen. Hvor Louis Vuitton hvert år har sat mange af deres priser op, hvilket driver brugtpriserne op. Prisen på brugte Louis Vuitton tasker er ligeledes bestemt af efterspørgslen. Nogle af de mest populære modeller er:

Louis Vuitton Pochette Metis

Den har blandt mange været ”IT-tasken nummer 1”. Den blev introduceret i 2012, og har siden introduktionen været populær. Som skuldertaske er den meget alsidig, og kommer endda en lomme udenpå. Louis Vuitton Pochette Metis er en super stilfuld skuldertaske, som mest ses i deres monogram version.

Louis Vuitton Speedy

Tasken blev introduceret over 100 år siden, og har været et klassisk mode-ikon lige siden. Dengang blev håndtasker brugt mest for deres funktionalitet, hvor den i dag er både funktionel og et modestatement. Tasken er prissat rimeligt, og derfor blevet meget populær. Dette en gennem tiden en af de helt klart mest populære Louis Vuitton håndtasker.

Louis Vuitton Alma

Først introduceret i 1930’erne, har tasken en rig tradition men stadig en ung og frisk appeal med dens kurvede top. En af favoritterne og ikonerne i Louis Vuitton kollektionen.

Louis Vuitton Noé

Tasken blev oprindeligt designet til at kunne bære 5 champagneflasker. I dag fungerer den super godt som en accessory taske, og givet dens løse dimensioner er den enormt alsidig. Tasken kommer med rem, og fungerer som ”alt-mulig” skuldertasken. Går både til accessories til arbejde, eller lidt blandet når man skal på stranden.

Louis Vuitton Capucines

En smuk minimalistisk håndtaske, som drager inspiration fra fortidens opfattelse af moderne funktionalitet med dens strukturerede silhuet, metalliske monogram spænde og det rigide håndtag. Det er en mindre taske, som både fungere med sin rem som skuldertaske eller i hånden – den er både stilfuld og moderne.

Louis Vuitton Keepall

Keepall er de seneste år blevet populær taske særligt blandt det yngre publikum, som bruger den som en rigid rejsetaske eller som sportstaske. Keepall kommer i flere størrelse, udgaven 55 (som er 55 cm lang) er den største taske som kan tages med på fly som carry-on. Det er en stor taske, som kan købes med skulderrem, hvilket er værd at overveje at få med. Dette er en af taskerne som er lavet som en unisex taske, og er særligt blevet populær til mænd.

Louis Vuitton Neverfull

Nome nest omen – som betyder at det hele er i navnet. Og det er bestemt sandt med denne taske, den bliver aldrig fuld. Hvis du er på udkig efter en meget rummelig taske, som skal bruges til kontoret eller shopping ture, så er den perfekt. Denne model blev introduceret i 2007, og er derved en af Louis Vuitton's nyere modeller.

Louis Vuitton SC

Debuterede I 2007, designet I samarbejde med Sofia Coppola (kendt blandt andet for hendes rolle i The Godfather: Part III). Skabt til det travle byliv, og har været enormt populær blandt mange Hollywood stjerner. Taskens former, minder en smule om Louis Vuittons hit Speedy, men har flere detaljer – dog uden at kompromittere et minimalistisk look.

Louis Vuitton Lockit

Tasken blev originalt introduceret I 1958 I en monogram version. Siden er den blevet re-designet 2 gange. Det seneste design fra 2014 er blødere i dens former, og klart blevet den mest populære model.

Louis Vuitton Montaigne

Denne blev designet med den hensigt at kombinere det struktureret eksteriør med det velorganiserede interiør. Denne taske er ideal til forretning. Tasken er opkaldt efter den parisiske avenue; Montaigne. Tasken kommer i 3 størrelser; GM, MM og BB – og får i monogram og empreinte.

Louis Vuitton Chain Louise

Tasken er minimalistisk og sofistikeret Chain Louise er tasken som går perfekt til det ultra-fancy event, da den passer fantastisk til kjoler. Samtidig går tasken også super godt med et par jeans og en T-shirt – hvor tasken giver looket det ekstra ’POW’.

Louis Vuitton Vaneau

Tasken er designet på en made der gør den meget let, har et velorganiseret interiør og egner sig derfor rigtig godt til en aktiv livstil i byen. Denne taske er en af Nicholas Ghesquière’s (kreativ director for Louis Vuitton) mest populære og roste fortolkninger af den moderne kvinde.

Louis Vuitton Cluny

Tasken debuterede I 2015, og er siden hen gået hen og blevet et mega hit – den bliver mere og mere populær for hver sæson. Dette er uden tvivl en af Nicholas Ghesquière’s (kreativ director / ansvarlig for Louis Vuitton) all-time favoritter. Cluny tasken fås i en overflod af farver og materialer, og får et make-over hvert år

Louis Vuitton Trolley

Louis Vuitton havde sin start med at lave rejse Trolleys for mere end 100 år siden. Louis Vuitton Trolleys er uovertrufne – høj kvalitets materialer som kan modstå slid og slag. De er lavet til dig som er meget på farten. Trolleys kommer både i de moderne design med hjul, eller de ældre klassiske Alzer modeller som er mere kantede.

Louis Vuitton Pung

Udover populære tasker, laver Louis Vuitton en del forskellige punge. Deres nok mest populære er deres Zippy (som kommer i mange udgaver) og deres Clémence (som ses her på billedet i en reverse udgave). Andre modeller er deres Sarah, Victorine, Micro Boite Chapeau, Mylockme, Pochette Félicie, Joséphine, twist og mange flere. Nogle af pungene er tænkt som et stand-alone accessory, og andre er designet til at gå sammen med en håndtaske, som f.eks. Capucines wallet.

Louis Vuitton Rygsæk

Rygsække er et moderne indspark for virksomheden med over 100 års historie. Rygsække, retter sig mod et yngre segment, som stadig går i skole, studerer, eller blot ønsker en ultra funktionel taske til rejsen. Dette fremgår tydeligt de flest af deres linje af rygsæk designs, som ofte er præget med forskellige udsmykninger. Særligt, er rygsække blevet populære til mænd.

Herudover er Louis Vuitton Limited Editions, eller også kalde ”Runway editions” altid meget populære. Det er tasker som kun produceres i et begrænset antal – de forsvinder derfor hurtigt fra butikkerne og er også efterspurgt brugt.

Louis Vuitton taske størrelser

Louis Vuitton tasker kommer i flere forskellige størrelse og går under samme navn.

TAL: Nogle størrelsesformater angives i tal; 25, 30, 35, 40 osv. F.eks. Louis Vuitton Keepall 55. Tallet angiver længden af tasken i cm.

NAVNE: Louis Vuitton refererer også til størrelsen med BB (Bebe Bandouliere), PM (Petit Modele), MM (Medium Modele), or GM (Grande Modele) – svarende til mini, lille, medium og stor.

Datokoderne – sådan læser du dem

Louis Vuitton begyndte at bruge serienummer, eller rettere en datokode, på deres tasker tidligt i 1980’erne. Alle nye tasker har ALTID en kode.

Det er en serie af tal og bogstaver:

 • BOGSTAVER = hvilken fabrik tasken er lavet på.
 • TAL = hvornår den er produceret

Hvis du gerne vil teste din egen eller en taske du overvejer at købe; så prøv på følgende hjemmeside: https://www.lvcodecalc.com

Dog kan der opstå en smule forvirring, da Louis Vuitton til nogle af deres fabrikker har brugt samme bogstav kode. Så hvis en taske har en kode som starter med SD eller FL kan den både være produceret i Frankrig eller USA.

(OBS: nedenstående er ikke en komplet liste)

 

Frankrig

A0, A1, A2, AA, AAS (Special Order), AH, AN, AR, AS, BA, BJ, BU, DR, DU, DR, DT, CO, CT, CX, ET, FL, LW, MB, MI, NO, RA, RI, SA, SD, SF, SL, SN, SP, SR, TA, TJ, TH, TN, TR, TS, VI, VX

Tyskland

LP, OL

Italien

BC, BO, CE, FO, MA, NZ, OB, PL, RC, RE, SA, TD

Spanien

BC, CA, LO, LB, LM, LW, GI, UB

Schweiz

DI, FA

USA

FC, FH, LA, OS, SD, FL, TX

 

Dog har Louis Vuitton skiftet fremgangsmåde flere gange med deres koder over de seneste årtier – hvilket de gør for at gøre det svære at kopiere deres tasker.

Lån penge med din Louis Vuitton taske – få penge for den uden at sælge

Står du i en situation hvor du har brug for penge – så er det en mulighed at sælge dine Louis Vuitton tasker.

Men det kan føles enormt ærgerligt at sælge dine tasker, som du elsker, bare fordi du i en kortere periode har brug for penge.

Dog findes der en løsning: PANTSAT.DK

Her har du mulighed for at sælge dem til virksomheden, og der laves en aftale om at du kan få lov til at købe den tilbage senere til en lidt højere pris.

Det er en løsning hvor du sådan set får et lån, ved at stille din taske i sikkerhed – det er ligesom at pantsætte; du får pant i tasken.

Louis Vuitton Danmark – Køb ny Louis Vuitton taske

​Louis Vuitton har en enkelt butik i Danmark, lokaliseret i København. Så hvis du ønsker at købe en ny taske, er det i denne butik, eller gennem deres webshop.

Louis Vuitton Web shop Danmark: https://en.louisvuitton.com/eng-nl/women/latest-must-haves-for-women/all-collections/_/N-19fol4y

I Louis Vuitton København butikken vil man kunne finde et udvalg af Louis Vuitton tasker, sko, accessories og mere. Dette er et udvalg af Louis Vuittons fulde kollektion – som er nøje udvalgt af deres designere til det danske marked.

Historien bag Louis Vuitton

Siden mærket blev bragt til live i 1854, er Louis Vuitton blevet en af de mest genkendelige og eftertragtede mærker indenfor high-end mode.

Mærket er blandt andet blevet eftertragtet grundet deres loyale tilhængere gennem tiden; lige fra Napoleons kone til den nuværende Kanye West.

Det franske mærke havde en ydmyg begyndelse, da en landmands søn som teenager drog til Paris. Her startede Louis Vuitton med at lave kasser, men overgik til at lave rejsetasker, hvor han gjorde brug af høj kvalitet og innovative materialer. Dette er stadig en af de vigtigste varemærker for Louis Vuitton den dag i dag – deres firkantede rejse trunk. Blandt andet gjorde det firkantede design, at det var muligt at stable dem – en vigtig ting i en tid hvor det var vigtigt at kunne tage mange ting med sig da det ikke var så let bare at flyve frem og tilbage.

Det var først i 1930 at Louis Vuitton mærket lavede den først håndtaske, den klassiske Classic Speedy håndtaske. Dette var starten på overgangen til det mere mobile samfund, hvor mennesker hele tiden er på farten. I dag er speedy tasken måske den mest genkendelige Louis Vuitton taske.

I nyere tid har Louis Vuitton brandet bevæget sig fra bare at være et brand, til at tage del i kunstnerisk udfoldelse. Brandet har sammenarbejdet med ikoner som Haruki Murakami, Stephen Sprouse og Richard Prince.

På grund af historien bag brandet, kvaliteten af deres materialevalg til taskerne, og deres design, holder Louis Vuitton tasker værdien godt.