Vi køber dine tasker i dag - Få et uforpligtende tilbud

1 Information om taske
2 Kontaktoplysninger
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

Flere 100 personer har solgt deres tasker til os

“Nemt og sikkert.”

Nichlas

Sælg Mulberry-taske 

Det kan nemt ske, at en Mulberry-taske, du ellers har været meget glad for, pludselig ryger ind bagerst i skabet. Det kan enten ske, fordi der kommer andre nye tasker til samlingen, eller fordi dit behov, for hvilke tasker du skal bruge, ændrer sig. Når det sker, er det langt bedre at få din brugte Mulberry-taske solgt og få penge til noget nyt. Det kan være til en ny Mulberry-taske, eller til noget andet du lige står og mangler? 

En designertaske, som eksempelvis en Mulberry-taske, holder generelt det meste af sin værdi. Hvis du derfor er en af de heldige, som ligger inde med en brugt Mulberry-taske, kan den sagtens sælges til en god pris, selvom du købte den for år siden. 

Der er generelt mange forskellige ting, du kan investere dine penge i. Nogle foretrækker aktier eller ejendomme, hvor andre hellere vil placere en sum penge i ejendele som danske designerstole eller lækre tasker af høj kvalitet. Skulle dine stole, tasker eller andet få lidt patina, gør det slet ingenting. Sommetider kan det endda være en fordel og øge varens værdi.

Hvorfor sælge til STRAKSSALG?

easy

Intet besvær

Det tager 2 minutter at udfylde en ansøgning, og så sender vi dig et tilbud. Så nemt er det. Når du sælger din genstand til os står vi for alt besværet.
money

Få pengene med det samme

Du aflevere eller sender blot din genstande til os, og så udbetales pengene til dig – direkte på din bank konto eller kontant.
service

Professionel Service

Vi køber og sælger rigtig mange ting, i rigtig mange kategorier – så vi har bred erfaring og datagrundlag som gør at vi altid bestræber os på at komme med det bedste tilbud til dig.
Sælg Nu

Sådan Fungerer Det

 • application
  1

  Udfyld Ansøgning

 • send_bag
  2

  Aflever eller send uret

 • receive_money
  3

  Få pengene med det samme

Vi gør salgsprocessen nem

Når du gerne vil sælge din brugte Mulberry-taske, står vi hos STRAKSSALG.dk klar til at hjælpe dig og gøre hele salgsprocessen nem og overskuelig. Vi køber nemlig din brugte Mulberry-taske, så du ikke selv skal bruge tid og kræfter på at få et salg i hus på andre online salgssider. 

Bruger du os, når du ønsker at sælge din brugte Mulberry-taske, får du tilmed pengene, lige så snart vi har modtaget din brugte Mulberry-taske. Du skal derfor ikke vente dag ud og dag ind, før du får pengene ind på din konto, og du kan få købt noget nyt og lækkert til din garderobe. 

 

Hvordan er processen? 

Salgsprocesen hos STRAKSSALG.dk er helt ligetil. Det eneste, du skal gøre, er at følge nogle få simple steps, og så er din Mulberry-taske solgt, og du har pengene på din konto. 

Send os en ansøgning

 1. Du skal som det første sende os en ansøgning. Når du udfylder ansøgningen til os, skal du beskrive produktet og vedhæfte nogle billeder af din Mulberry-taske. Det er på baggrund af din ansøgning, at vi laver en vurdering og finder frem til, hvad prisen for din Mulberry taske skal være. 

Vi giver dig et tilbud 

 1. Når vi modtager ansøgningen fra dig, foretager vi en grundig vurdering af din Mulberry taske, så vi kan finde frem til en god pris. Efter vurderingen modtager du et tilbud fra os, og siger du ja til det, mangler vi kun at modtage dine varer. 

Du får pengene straks 

 1. Du kan enten sende din Mulberry-taske til os via posten, eller du kan møde fysisk op. Når vi på den ene eller anden vis har modtaget dine varer, kan du se frem til at modtage pengene fra os. Det foregår ved en straksoverførsel eller direkte nede i butikken, og du kan derfor se frem til at modtage det aftalte beløb med det samme. 

 

Du sparer tid og besvær 

Det er ikke en besværlig salgsproces, når du benytter STRAKSSALG.dk. Du kan hurtigt og nemt komme af med din Mulberry-taske, hvis salget foregår til os, og du slipper derfor for at bruge en masse tid og besvær på at få den helt rette salgsannonce stablet på benene. 

Benytter du andre salgssider, når du skal af med din brugte Mulberry-taske, kan det være ensbetydende med flere udfordringer. Det kan først og fremmest være besværligt at oprette et hav af forskellige salgsannoncer, for det kan nemt blive forvirrende efterfølgende at have overblik over de forskellige hjemmesider, du har i brug. 

Dernæst skal du afsætte tid til at fremvise produktet for potentielle købere, og det kan være svært at få flere kalendere til at gå op i en højere enhed. Processen kan derfor blive trukket i langdrag, uden du er garanteret, at det ender med et salg.  

 

Det er ikke nødvendigt med en salgsannonce 

Det er heller ikke så ligetil at få lavet den helt rette salgsannonce. Det kræver både en god og informativ tekst, men også det helt rigtige billede, hvor tasken kommer til sin ret. Billedet er uden tvivl en væsentlig faktor, hvis du ønsker at få ivrige købere til at stå i kø til lige netop din Mulberry-taske. 

Benytter du i stedet STRAKSSALG.dk, slipper du for at bruge oceaner af tid på at få det rette billede i hus for at skabe den perfekte salgsannonce – så nøje behøver du nemlig heller ikke at være med det billede, du skal sende til os. 

 

Salget går hurtigt med os 

Bruger du diverse hjemmesider til salg af din Mulberry-taske, er ulempen, at du i realiteten ikke ved, hvornår du får din taske solgt. Du kan ikke vide, hvornår den rette køber dukker op, og salget kan derfor ende med at tage enormt lang tid.   

Du kan til gengæld komme til at bruge tid på en masse mennesker, der umiddelbart er interesserede og derfor stiller en masse spørgsmål. Desværre kan det vise sig, at mange af dem alligevel hopper fra, og så har du i stedet brugt en masse tid på at sende ekstra billeder og skrive en uddybende forklaring om standen på din Mulberry-taske til ingen verdens nytte. 

Når du i stedet gør brug af STRAKSSALG.dk, så ved du, at salgsperioden bliver både kort, men også ligetil. Du skal ikke frygte, om køberen springer fra, og om pengene overhovedet kommer. Vi prioriterer meget højt, at du føler dig tryg hele vejen igennem vores salgsproces. 

 

Vi tilbyder dig en skarp pris  

Udover tryghed tilbyder vi dig også altid en god og fair pris for din brugte Mulberry-taske. Vi har et indgående kendskabet til brugtmarkedet, og vi ved, hvad vi skal kigge efter, når vi skal prissætte lige præcis din vare. Vi tilbyder dig desuden altid en pris, som er minimum halvdelen af værdien for den Mulberry-taske, du ønsker at sælge. 

Hvis du selv skal sælge din taske, kan det være svært at have en ide om, hvad prisen skal vurderes ud fra. Hvad skal du for eksempel kigge efter på tasken, når du skal prissætte, for hvad tæller op og ned? Det er derfor fristende bare at kigge på andre lignende salgsannoncer og sætte en pris ud fra det, men det er ikke givet, at jeres Mulberry-tasker er i samme stand og derfor skal befinde sig i det samme prisleje. 

Du kan med andre ord være helt tryg ved den pris, du får tilbudt hos os. 

 

Du får pengene med det samme 

En god pris er uden tvivl noget af det, der har størst betydning, når du skal sælge din brugte Mulberry-taske. Men der er også mange andre faktorer, som spiller ind, når du skal sælge. 

Hvis du selv skal sælge din taske, kan du risikere at rende ind i en lang korrespondance, fordi der er lange svartider fra den potentielle køber. Det kan være både anstrengende, men også besværligt, når processen bliver trukket i langdrag. Når først tasken er sat til salg, vil du som sælger typisk gerne have det afsluttet hurtigst muligt. 

Hos STRAKSSALG.dk har vi ingen lange svartider. Vi er effektive, både når det kommer til at svare på ansøgninger og henvendelser på chat, men også til at sende dine penge med det samme, vi har modtaget dine varer. Du skal derfor ikke vente i evigheder, før du har pengene på din konto og kan bruge dem på noget nyt og lækkert. 

 

Hvordan får du den bedste pris? 

Vi tilbyder dig altid en skarp pris for din taske, for vi har en klar ide om, hvad vi skal kigge efter, når en vare skal prissættes. Du sidder garanteret derhjemme med et ønske om at få den højest mulige pris for din Mulberry-taske, for du har jo helt sikkert selv betalt en god sum penge for tasken, da du i sin tid købte den. 

Da det er en taske af høj kvalitet, har den naturligvis bevaret en høj værdi gennem tiden. Men du kan rent faktisk også gøre meget selv, hvis du gerne vil sikre, at tasken bevarer sin højest mulige værdi, og du dermed kan få tilbudt den absolut bedste pris for din brugte Mulberry-taske. 

 

Det skal du huske, når du køber en designertaske

Når du køber en lækker designertaske, er der tre ting, du skal huske: 

 • Køb kun originale tasker 
 • Sørg for at vedligeholde din taske løbende med god pleje 
 • Gem din kvittering og originale emballage

Der findes desværre en lang række af falske tasker rundt om i verden, og det bliver sværere og sværere at kende forskel på, hvilke tasker der er ægte, og hvilke der ikke er. Vi ved, hvad vi skal kigge efter, når vi skal vurdere, om en taske er ægte. Men gør dig selv den tjeneste, at du altid kun køber tasker, som er originale. Det er det bedste på alle måder. 

Når du så har købt en lækker, original taske, så giv den en masse pleje løbende. Har du en flot Mulberry-taske, er det vigtigt, at du løbende sørger for at pleje læderet med eksempelvis en god lædercreme. Det giver dig først og fremmest en flottere taske, fordi skindet fremstår mættet og flot, men det er også medvirkende til, at din taske generelt har en længere levetid. Når tasken fremstår flot og vedligeholdt, er det helt bestemt afgørende for, hvilken pris vi kan tilbyde dig, når du ønsker at sælge din Mulberry-taske.

Det er desuden en god ide, hvis du gemmer din kvittering, kasse, dustbag eller andet originalt emballage, når du køber en designertaske. Kan du fremvise alt det, når din taske skal vurderes ved et salg, er det et stort plus. 

 

Har du andre designertasker, du ønsker at sælge?  

Vi vil med glæde købe din gamle Mulberry-taske, så du hurtigt kan få den solgt og bruge pengene på noget nyt til garderoben. Det kan også være, at du har flere Mulberry-tasker liggende derhjemme. Hvis du tænker, at det er på tide at skifte hele taskesamlingen ud, kan du sagtens sælge alle dine Mulberry-tasker til os. 

Skulle du være en af de heldige, der også har en Chanel, Hermes eller en anden mærkevare taske liggende, skal du ikke tøve med at sende os en ansøgning. Vi har en bred viden inden for tasker af høj kvalitet, og derfor tager vi gerne imod flere forskellige designertasker. 

Prisen kan variere

Den pris, vi tilbyder for dine brugte tasker, kan naturligvis variere. Det afhænger en hel del af, hvor gammel den enkelte taske er, og hvilken stand den er i. Men så snart du har sendt os en ansøgning, og vi har fået indleveret dine tasker, er der ikke længe til, at du modtager pengene fra os. 

Du kan derfor allerede nu sagtens begynde at tænke over, hvad din næste investering skal være. Skal det mon være en ny Mulberry-taske? Eller er det et helt andet brand, du skal have en lækker taske fra? 

 

Gør en god handel hos os 

Det er ikke kun, hvis du skal sælge din Mulberry-taske, at du kan bruge STRAKSSALG.dk. Vi køber mange forskellige designertasker, så hvorfor ikke købe din nye Chanel eller Mulberry-taske hos os? 

Hvis du skulle være på udkig efter andre lækre ting, som eksempelvis en ny iPhone, MacBook eller et flot ur, kan du også sagtens finde det hos os. Vi har et stort udvalg af lækre kvalitetsvarer. 

 

Vi sælger kun ægte varer af høj kvalitet 

Uanset hvad du er på udkig efter, kan du være sikker på, at det kun er varer i rigtig god stand, du finder hos os. Du skal bestemt heller ikke frygte, om det nu også er ægte varer, vi har på hylderne. 

Vi ved som autoriseret forhandler, hvad vi skal kigge efter, hver eneste gang vi tager en ny vare ind i vores forretning. Der er derfor kun den ægte vare, vi tilbyder vores kunder. 

 

Gør noget godt for miljøet med genbrug

Gennem de seneste år er der kommet et større fokus på, at vi skal genbruge alt fra både elektronik og tøj til møbler og lækre tasker. Det er i høj grad godt for vores miljø, men det er også godt for dig. Du tjener en god sum, så du kan købe nyt, og du hjælper samtidig en anden med at få fingre i en ny og lækker taske. 

Hos straksalg.dk prioriterer vi genbrug højt, så uanset om du har en lækker Mulberry, Hermes eller Chanel taske, du ikke længere bruger, eller hvis du har en MacBook Pro eller et gammelt, flot ur, som efterhånden ligger og samler støv, så send os en ansøgning. Vi giver dig en god pris, og dine gamle ejendele får nyt liv. For hvem siger, at levetiden er ovre? Der er uden tvivl stadig masser af gode år i dine brugte luksusvarer.